Haberler

Barcelona, milli futbolcu Çağlar Söyüncü için Leicester City'ye 40 milyon önerdi

Güncelleme:

İngiliz takımı Leicester City'nin formasını terleten Çağlar Söyüncü'ye Barcelona'nın talip oldu. Gösterdiği performansla devleri peşine takan Çağlar için 40 milyon euro gözden çıkarıldı. Eğer bu transfer gerçekleşirse bu rakam, bir Türk futbolcuya ödenecek en yüksek bonservis bedeli olarak tarihe geçecek.

Bu sezon Leicester City'de gösterdiği performansla dikkat çeken milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün talipleri artıyor. İspanyol devi Barcelona, 24 yaşındaki yıldız stoper için Leicester City'ye 40 milyon teklif etti. Kulüplerin bonservis bedelinde anlaşması halinde milli futbolcu, Barcelona ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Transferin gerçekleşmesi halinde bu rakam, bir Türk futbolcuya ödenecek en yüksek bonservis bedeli olarak tarihe geçecek. Daha önce Arda Turan, Atletico Madrid'ten 34 milyon euro karşılığında Barcelona'ya transfer olmuştu.

TRANSFER GEÇMİŞİ

Menemenspor, Bucaspor ve Altınordu'da aldığı altyapı eğitimi sonrası 2014 yılında Altınordu A takımına yükselen Çağlar, 2016 yılında 2.6 milyon euro karşılığında Freiburg'a transfer olmuştu.

Daha sonra 21 milyon euroya Leicester City'nin yolunun tutan milli futbolcu, son 2 sezondur İngiliz ekibinin formasını terletiyor. Geçen sezon Leicester City'de 42 maçta forma giyen Çağlar Söyüncü takımı adına 1 gol attı, 1 asist yaptı.

BARÇA'YA ÜÇÜNCÜ TÜRK

Futbol devi Barcelona'da daha önce Rüştü Reçber ve Arda Turan forma giymişti. Transferin tamamlanması halinde 24 yaşındaki savunma oyuncu İspanyol ekibinde top koşturan 3 Türk futbolcu olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Leicester City FC Barcelona Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

Tr:

Sakın gitme. Katalanlar Türk düşmanı diyen arkadaş sana da cevap olarak söylüyorum. Türk düşmanı olmayan mı var ki?

13
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Gitmesin bence de.. leihester da mutlu. Herkes seviyor. Barca da real de oynamak zor.. arda atleticoda gözdeyfi barca da oynayamadı rüştü çok iyiyfi orda olmadı.

yanıt3
yanıt0
Biri:

Barcelonada Türk futbolcular yapamıyor ve gözden düşüyor o yüzden gitmemeli

12
1
yanıtYanıtla
Coco:

Hayatinin yanlisi olur katalanlar turk dusmani

9
4
yanıtYanıtla
hakan 10 no - ac milan-fan:

hakan çalhanoglu da alınabilir sol açık olarak ne de olsa orada artık bir neymarları yok, hakan çalhanoglu da pas kabiliyeti çok yuksek patlama yapabilen bir oyuncu

0
9
yanıtYanıtla
Arif:

Son zamanlarda türk futbolcularına avrupada rağbet olmaya başladı haydi hayırlası

8
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Inanin ki gururluyuz yeminlee

6
0
yanıtYanıtla
Meryem:

Bizim takımlar alt yapıdan genç dinamik futbolcu yetiştirmeden paralarını avrupanın emekliliği gelmiş çöp futbolcularına harcayarak başarılı olamaz futbolumuzun geleceği takımların mali durumu karanlık yabancı sınırı gelmeli ve yabancı sayısı en fazla 3 olmslı

6
0
yanıtYanıtla
Dimi:

En iyileri seninle olsun ama bence premier ligde kalman daha faydalı olur

6
0
yanıtYanıtla
Andırınlı:

Çağlar gitsin neden ikinci Charles Puyol olmasın, bizi gururlandırdı. Yolu açık olsun.

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title