Haberler

Balıkesirspor Baltok'a Verilen 3 Puan Silme Cezası

TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok'un yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu tarafından verilen 3 puan silme cezasına itirazda bulunacak.

TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok'un yönetimi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu tarafından verilen 3 puan silme cezasına itirazda bulunacak.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, yeni yönetimin ilk iş olarak kulüp lisansına engel borçları kapattığı, ardından futbolcu transferine engel borç ödemelerini gerçekleştirip transfer imkanı bulduğu kaydedildi.

Yaklaşık 2 ayda futbolculara ve kulüplere 12,5 milyon liralık geçmiş dönemlerden kaynaklanan borç ödemesi yapıldığı, problemli 34 dosyadan 27'sinin kapatıldığı bildirilen açıklamada, güncel futbolcu alacakları, primler ve cari dönem harcamaları için de 2,5 milyon lira olmak üzere kısa dönemde toplam 15 milyon liranın ödendiği aktarıldı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"16 Eylül Cumartesi gecesi kulübe 'Süper Lig'de mücadele edilen dönemde takımda oynayan Andre Santos'un 586 bin avro, Nuno Cuelho'nun ise 1 milyon 203 bin avro alacaklarına ilişkin ödemelerin yapılması halinde kulüp lisansına ilişkin mali kriterler yerine getirilmiş olacaktır.' yazılı bildirim geldi. Temmuz ayında federasyonla yapılan görüşmelerde bunlar lisansa engel borç olarak belirtilmedi. İki dosya ayrıca şu anda FIFA Disiplin Komitesi'ndedir ve oradan da bir ceza gelme riski vardır. Takdir edileceği üzere 2 günde yaklaşık 7 milyon 500 bin liralık ödemenin gerçekleştirilmesi imkanı olmadığından kulübümüz tarafından Kulüp Lisans Kurulu'ndan 45 gün ek süre talep edilmiştir. Daha önce Mart 2017 ve Temmuz 2017'de 2 kez uzatma alındığından, bu talep kabul görmemiş ve puan silme cezası ile karşılaşılmıştır."

Cezanın kaldırılması için TFF Tahkim Kurulu'na gerekli itirazın yapılacağı belirtilen açıklamada, "Andre Santos dosyası 2017 yılında kesin karara bağlandığından bu yılın kulüp lisansına engel teşkil etmemektedir. Umarız itirazımız olumlu sonuçlanır. İtirazımız olumsuz sonuçlansa bile takımımızın kapasitesi silinen bu 3 puanı telafi edecek güç ve seviyededir. Kulübümüzün borçlarını sıfırlayarak sağlıklı bir mali yapıya kavuşturma amacında olan yönetimimizin kalan borçlarla ilgili görüşmeleri halen devam etmektedir. Her an başka sorunlara yol açabilecek kalan borçları da ödeyebilmek için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Yönetim olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Balıkesirspor'umuzun çıkarları doğrultusunda hareket edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın." değerlendirmesinde bulunuldu.

Kaynak: AA / Spor

Balıkesirspor Andre Santos Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title