Haberler

Balıkesir: Milletvekili Çömez Balıkesir'de

AK Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Türkiye'de Çeltik Fiyatlarının Haksız Kazanç Peşinde Olan Bir Kısım Tarafından Kasıtlı Olarak Düşürüldüğünü, 2 Aydır Üzerinde Çalıştığı Bu Konuyla İlgili Çeşitli Açıklamalar Yapacağını Söyledi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Türkiye'de çeltik fiyatlarının haksız kazanç peşinde olan bir kısım tarafından kasıtlı olarak düşürüldüğünü, 2 aydır üzerinde çalıştığı bu konuyla ilgili çeşitli açıklamalar yapacağını söyledi.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (ESOB) ziyaret eden Milletvekili Turhan Çömez, esnaf teşkilatının sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ifade etti. ESOB Başkanı Mesut Aşanel'in makamında kabul ettiği ziyarette konuşan Turhan Çömez, kendisine 'Türkiye milletvekilim' diye hitap eden Mesut Aşanel'e teşekkür etti. ESOB ziyaretinde, aktif siyaseti ve ilginç çıkışlarıyla ilgili iltifat edilen ve Türkiye'ye mal olmuş bir milletvekili olduğu ifade edilen Çömez, "Ben her şeyden önce Balıkesir'in ve milletimin hizmetkarıyım. Bu husus benim için önce gelir. Eğer beni tekrar seçerseniz yine aynı olacağım. Benim üslubum bu. Hizmette ayrım gözetilmez. Eğer bu siyasi üslubumuz ters gelir, uymaz da dışarıda kalırsak giyeriz o zaman beyaz önlüğümüzü işimize döneriz. Buralarda yine ağabey-kardeş olarak sohbetimizi gene yaparız" dedi.

ESOB Başkanı Mesut Aşanel, esnaf teşkilatı olarak hizmet edenleri asla unutmadıklarını, unutmayacaklarını söyledi. Çömez'den övgüyle söz eden Aşanel, "Bizim vatandaşımız artık iyiyle kötüyü çok iyi takip ediyor. Yakın zamanda bir milletvekilinin esnaf camiasına yaklaşımı bizi çok üzdü. Niye sizin gibi olamıyorlar? Bir milletvekili esnaf toplantısında sorunlarını dile getiren esnaf arkadaşlara, 'siz de kimsiniz, ne iş yapıyorsunuz?' diyemez, dememeliydi. Bu milletvekilini yadırgıyor, ayıplıyoruz" diye konuştu.

Söz konusu olayda milletvekilinin hatalı davrandığını belirten Çömez, "Siyasilerin muhatabı siyasi partilerdir, onların genel başkanlarının görüşlerini bir siyasi olarak tartışırım. Ama siz, yani esnaf muhatap alınıyorsa o zaman siyasette sorun var demektir. Ne olursa olsun, hiçbir şekilde kamplaşmayı hedef seçmemeliyiz, çünkü bizim siyasetçi olarak böyle bir lüksümüz yok" ifadelerini kaydetti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Balıkesir'deki ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Türkiye'de çeltik fiyatlarındaki düşüşe dikkat çekti. Birilerinin 90 Ykr civarında olan çeltik fiyatlarını maniple edip özellikle düşürdüğünü ileri süren Turhan Çömez, bu konuyla ilgili yaklaşık 2 aydır çalışma yaptığını söyledi. Mısır'dan Türkiye'ye 44 bin ton ithal pirinç girişi yapıldığı halde bunun vergisinin ödenmediğini açıklayan Turhan Çömez, "Ben 1 kuruşun dahi hesabını yapıyorum. Devletin tek bir kuruşu heba olmasın. Şimdi çeltikle uğraşıyorum, 2 aydır araştırıyorum. Çeltik fiyatları niye düştü? Bir kısım kişi Mısır'dan Türkiye'ye 44 bin ton pirinç getirdi, vergisi ödenmeden ülkeye pirinç sokmuşlar. Ben şimdi bununla ilgili ortalığı ayağa kaldıracağım" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title