Haberler

    Badou Ndiaye Gelecek Mi?

    Stoke City’nin küme düşmesinin ardından Badou Ndiaye’nin yeniden Galatasaray’a dönebileceği yolundaki haberler ne kulüp ne de futbolcu cephesinden yalanlandı.

    Stoke City'nin küme düşmesinin ardından Badou Ndiaye'nin yeniden Galatasaray'a dönebileceği yolundaki haberler ne kulüp ne de futbolcu cephesinden yalanlandı.

    Sarı-kırmızılı kulübün, orta sahada yokluğunu hissettiği futbolcuyu yeniden getirebileceği konuşulurken, bu konuda Senegalli oyuncu cephesinden de bir açıklama geldi.

    Ajansspor'a konuşan Ndiaye'nin Menajeri William D'Avfilla, gelecek haftayı işaret etti. Oyuncunun şu an için 2018 Dünya Kupası'na konsantre olduğunu ifade eden D'Avfilla, "Gaatasaray ile ilgili şu anda bir yorum yapmak istemiyorum" dedi.

    D'Avfilla, Galatasaray'dan aranıp aranmadığı sorusuna da yanıt vermeyerek, "Bunu cevaplamayı doğru bulmuyorum. Galatasaray ile ilgili durum nasıl gidiyor sorusunun yanıtını gelecek hafta verebilirim. O zaman çok daha net konuşabilirim" dedi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Badou Ndiaye Galatasaray Stoke City Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title