Haberler

Khabib Nurmagomedov'un Babası Mcgregor'u Affedip Dağıstan'a Davet Etti

Güncelleme:

UFC Hafif Sıklet Şampiyonu olan Khabib Nurmagomedov'un babası, Conor McGregor'ı affettiğini ve Dağıstan'a davet ettiğini açıkladı.

UFC Hafif Sıklet Şampiyonu Khabib Nurmagomedov'un babası Abdulmanap Nurmagomedov yeniden gündeme geldi. Abdulmanap Nurmagomedov, 7 Ekim tarihinde oğlu tarafından yenilen McGregor'u Dağıstana davet etti.

"HER ŞEYİ AFFEDİYORUM, MERHAMETLİ OLMALIYIM"

Nurmagomedov, "Onur konuğu olarak eski UFC şampiyonu Oleg Taktarov ve McGregor'u 15 Aralık'ta Dağıstan'ın Ali Aliyev Spor Sarayı'nda düzenlenecek olan Profesyonel Sambo Dünya Şampiyonası'na davet ediyorum" dedi. Ayrıca Nurmagomedov, McGregor'un dövüş öncesi kendisi hakkında kötü sözler söylemesini de affettiğini açıkladı. Nurmagomedov, "Her şeyi geçiyorum ve affediyorum, merhametli olmalıyım" diyerek McGregor'a karşı kin beslemediğini bildirdi.

Khabib Nurmagomedov'un Babası Mcgregor'u Affedip Dağıstan'a Davet Etti

"DÜMYA SAMBO ŞAMPİYONASINA KATILIN"

Baba Nurmagomedov, Türkiye başta olmak üzere başka ülkelerdeki spor hocalarına seslenerek, kendi takımlarını hazırlayarak Dünya Sambo Şampiyonası'na katılmaya davet etti.

7 Ekim tarihinde düzenlenen UFC Hafif Sıklet maçında Nurmagomedov McGregor'u yenerek UFC şampiyonu unvanını koruyabilmişti. Fakat dövüş öncesi ve sonrası McGregor ve taraftarları Khabib ve babası Abdulmanap Nurmagomedov hakkında ırkçı sözler söylemişti.

Khabib Nurmagomedov'un Babası Mcgregor'u Affedip Dağıstan'a Davet Etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Conor McGregor Oleg Taktarov Dağıstan Aralık Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (15)

ASLAN BEKTAŞ:

AMMA ABARTTINIZ ŞOV BUNLARIN HEPSİ. O BUNA LAF ATACAK HABİBTE MÜSLÜMANLIGI KULLANACAK. . TEK DERT PARA. . RAAT OLUN

13
20
yanıtYanıtla
hakyol:

BU YORUMU AYNAYA BAKARAK MI YAPIYORSUN.

yanıt6
yanıt1
BELEK:

havayı girdi sen kimsin dağıstanlı

1
19
yanıtYanıtla
Cevap:

Yenilgisiz ufc sampiyonu olsbilir

yanıt3
yanıt0
TÜRK KIZI:

Bunu en son söyleyenleri oğlu ringe gömmüştü, keşke yüzüne söylesen

yanıt2
yanıt0
Gamze:

Önce haberi oku hanzo.

16
0
yanıtYanıtla
ASLI:

eee ADAMLIK başka şey. . . ne bilsin bu irlanda domuzu

12
1
yanıtYanıtla
dogrucu davut:

ulkede bu kadar musluman varda ne oluyor. hangısı kıtaba uyuyor

yanıt1
yanıt2
MALİ:

Yaptığı hareketi herkes kolay kolay yapamaz tebrik etmek gerek zaten gerekeni oğlu maçı kazanarak yaptı.

13
0
yanıtYanıtla
aki:

iste budur insanlik efendilik cünkü iman gücü var adamda

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title