Haberler

    Aziz Yıldırım'ın İstifa Dilekçesini Arkadaşları Yırttı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'de suçlamaların ardından eski başkan Aziz Yıldırım, üyelikten bile istifa etmek için dilekçe hazırladı. Arkadaşları, istifa dilekçesini yırtarak Yıldırım'a engel oldu.

    Fenerbahçe'ye 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım, az kalsın kulüp üyeliğinden de istifa ediyordu.

    Seçimi kaybettikten sonra köşesine çekilen ve işleriyle uğraşan Yıldırım, yeni yönetimi rahatsız etmemeye gayret gösterdi. Ancak yeni Başkan Ali Koç'un her açıklamasında onu hedef almasından büyük rahatsızlık duyuyordu. En son Koç'un, FBTV'de ve sonra da Divan Kurulu'nda Yıldırım aleyhine açıklamaları, özellikle mali konulardaki suçlayıcı sözleri bardağı taşırdı. "Ben bu kulübe o kadar hizmet ettim, şampiyonluklar, gayrimenkuller kazandırdım. En azından bir teşekkürü hak ediyordum ama bir sürü suçlamayla karşı karşıya kalıyorum" diyen Yıldırım, kulüp üyeliğinden de istifa etme kararı aldı.

    40-50 KİŞİLİK GRUP ZİYARETE GİTTİ

    Daha sonra bu kararını yazılı hale getiren ve dilekçesini hazırlayan Yıldırım'ın, mektubu divana gönderme hazırlığında olduğunu duyan Dalyan Club'daki dostları devreye girdi. Aziz Yıldırım'ın işten fırsat buldukça birlikte olduğu Ömer Temelli'ye ait bu mekandaki dostları, hemen harekete geçti. 40-50 kişilik bir grup, Yıldırım'ı ziyarete gitti. Böyle bir şeyin büyük bir skandal olacağını, yıllarca Fenerbahçe'yi hizmet veren Aziz Yıldırım'ın bu şekilde bir karar almasının camiaya büyük zarar vereceğini söyleyen dostları, 2 gün boyunca onu ikna etmeye çalıştılar.

    ARTIK KARALAMALARA SON VERİN

    Yönetimlerin geçici, Fenerbahçe'nin kalıcı olduğunu söyleyip, kulüp tarihine böyle bir olayın geçmemesi için yoğun uğraş veren dostları, sonunda Yıldırım'a istifa dilekçisini yırttırmayı başardı. Başkanlıktan ayrılırken, "Fenerbahçe'nin kapısında bekçi olurum", "Dar ağacında olsak da son sözümüz Fenerbahçe" diyen Başkan Yıldırım'ın yeni yönetime hala büyük bir kırgınlığı bulunduğu da belirtiliyor. Eski başkan Yıldırım, son yaptığı açıklamada, "Artık sistematik olarak şahsımı karalamaya, itibarsızlaştırmaya bir son verilmesi gereklidir" ifadesini kullanmıştı.

    SPONSORLUKLAR, PROFESYONELLERE EMANET OLACAK

    F.BAHÇE Başkanı Ali Koç, kulübe yeni ve güçlü sponsorlar bulmak için dünyaca ünlü Infront Sports firması ile anlaşma sağladı. FIFA başta olmak üzere Avrupa'nın büyük liglerinde birçok kulübün sponsorluk ilişkilerini yürüten firmayla önemli gelir kapılarının aralanması hedefleniyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aziz Yıldırım DOST Partisi Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi?
    500

    Yorumlar (16)

    taklacı güvercin şenol:

    Nerede o günler, bağını koparacak miş miş mış ta mış mış utanma olsa insanların yüzüne bir kaç sene görünmez öğle bir hezimet yaşadı ki kendi ve ekibi fenerbahçeliler adeta seni sevmiyoruz senden bıktık dediler daha ne olsun

    3
    12
    yanıtYanıtla
    annamaz:

    annamaz kardes bunlar bunlarda yuz olsa sokaga cikmaz. hic bir seye uzulmemde su rvp ye 60 milyon avro nasil verilmis bilmiyom. . .

    yanıt0
    yanıt0
    genzofb:

    ali koç senin yaptıklarını anlatıyo işte gurur duyman lazım aziz bey niye rahatsızlanıyon hemen yarası olan gocunur ne oluyorda parlıyorsun 20 senedir konuşuyordun ali koç fener yokken de itibarlıydı ya sen nasılsın şimdi değdimi okadar taraftarı şunu bunu üzmeye sıra sende azıcık sende çekeceksin kusura bakma.

    9
    6
    yanıtYanıtla
    kayserili:

    gündemden tüştüya artık sağda solda ağlar gündem olmak için kirli çamaşırları ortaya çıkınca ne yapacağını şaşırdı

    3
    10
    yanıtYanıtla
    takipçi:

    tüh fırsat kaçmış , kim engelledi acaba

    3
    9
    yanıtYanıtla
    kadıköylü umutsuz vaka:

    aziz bırak artık yakamızı. bir fenerli olarak takımımızın bu yılda avrupada başarılı olabileceğine hiç ihtimal vermiyorum. 10 yıldır güzel futbol izleyemedim. yazıklar olsun takımı bu hale getirenlere. inanın 2 yıldır Beşiktaşı milli takım izler gibi heyecanla şampiyonlar liginde izledim. adımız hep çirkeflikle, şikeyle kavgayla dövüşle anılıyor. artık futbol izlemeyeceğim.

    9
    3
    yanıtYanıtla
    YusuFB:

    Fenerbahçenin ve Türk Futbolunun içine ettiler birde utanmadan sitem ediyorlar aslında senin gibilerin hukuk önünde hesap vermesi gerekir

    6
    5
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Galatasaraylı olarak söylüorum aziz yıldırımı zerre sevmem Allah var ama fenerbahçeye çok şey kazandırmıştır unutulmamalı

    8
    2
    yanıtYanıtla
    gsli:

    tabi kardes cok sey kazandirdi sizi az daha kalsa 5 yildiz yapacakti.

    yanıt0
    yanıt0
    EMEKLI GAZETECI:

    COK AYIP OLUYOR SAYIN ESKI BASKAN . Her SECIM KAYBEDEN (Hele Sizin Gibi FB ye Dünya MÜLK KAZANDIRAN) CEKIP GIDERSE BU Hic Bir ETIK ANLAYISA SIGMAZ. 20 YILLIK BASKAN iyi bir MUHALEFET SÜRDÜRMELIKI YÖNETENLER REALITEDEN SASMASIN. . . FENERBAHCELILIK BUNU Gerektirmezmi ??. . . GALATASARAYLI. . .

    5
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title