Haberler

Aykut Kocaman Mevlüt'ü İstedi, Devreye Denizli Girdi

Güncelleme:

Konyaspor teknik direktörü Mevlüt Erdinç'i transfer etmek istiyor ancak devreye Mustafa Denizli girerken illi futbolcunun kafası karıştı.

Mustafa Denizli'nin göreve gelmesiyle Galatasaray'ın forvet hattına mutlak bir takviye yapması gündeme gelirken bu isim konusunda sürpriz yaşanıyor. Konyaspor bir süredir Hannover'de beklediğini bulamayan Mevlüt Erdinç'le ilgileniyordu. Devre arasında ayrılacak olan Mevlüt, bizzat görüştüğü Aykut Kocaman'a da söz vermişti ancak Galatasaray, milli futbolcunun aklıbnı karıştırdı.

DEVREYE GALATASARAY GİRDİ

Fotomaç'ta yer alan habere göre, Mevlüt'ün bir haftadır transfer görüşmelerinden uzaklaşması kafaları karıştırdı. Konyalı yöneticiler, Mevlüt'ün menajeriyle görüşmelere devam ederken Türkiye'den başka taliplerinde olduğu bilgisine ulaştılar. Mevlüt'ün Galatasaray'la da görüştüğü ve kısa bir süre içinde pazarlıkların başlayacağı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Denizli Mevlüt Erdinç Galatasaray Konyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Hasan hüseyinMobil-IOS:

Koskoca galatasaray kala kala mevlüte mi kaldı?? Hocam ayıptır. Konya söz kesti mevlütle araya girip oyuncunun aklını celiyorsun. Ayıptır ayıp.!!

6
0
yanıtYanıtla
HakanMobil-ANDROID:

Galatasaray paraları başka yerlerde çarçur edeceğine ha 2 sene de Mustafa hoca için çarçur etsin, yarasın hocama eski emekleri için ödeme sayılır :))

2
1
yanıtYanıtla
eren:

mevlüt mahalle takımında bile oynayamaz. . Galatasarayın kadrosu yetersiz, en az 4 oyuncu alınmalı. . Bu defansla olmaz. . semih, hakan çedu hemen şutlanmalı. .

1
1
yanıtYanıtla
rasputin:

boşta olan hocaya GS ilaç gibi gelmiştir.

2
0
yanıtYanıtla
MASKKK:

evettt denizli transferleri başladı mevlütmüş merak ediyorum gs de kaç gol atar bu adam bence chedjeo mevlütten fazla gol atacaktır

1
0
yanıtYanıtla
realite:

ben hakemler devreye girmezse hamza devreyi göremez demiştim. . . haklı çıktım(hakemler devreye 2-3 maçta girmesine rağmen). . . . iddia ediyorum. . . denizli nisanı göremez. . . kovulur. . .

0
0
yanıtYanıtla
mame:

uzun zamandır boğdu iyi oldu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title