Haberler

Avrupa Kick Boks Şampiyonlarına Coşkulu Karşılama

Makedonya'da gerçekleştirilen Avrupa Kick Boks Şampiyonasında, kilolarında 1. ve 2. olan Turgutlulu sporcular ilçeye dönüşlerinde coşkuyla karşılandı.

Makedonya'da gerçekleştirilen Avrupa Kick Boks Şampiyonasında, kilolarında 1. ve 2. olan Turgutlulu sporcular ilçeye dönüşlerinde coşkuyla karşılandı.

Avrupa Kick Boks Şampiyonası'nda elde ettikleri derecelerle Turgutlu'ya çifte gurur yaşatan Eren Gökmen ve Yusuf Kılıç'ı, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü İsmail Eksür, Turgutlu Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Metin Akgül ve sporcuların arkadaşları katıldı.

Turgutlu Halil Kale Fen Lisesi'nde düzenlenen karşılama töreninde sporculara çiçek takdim eden ve hediye veren Kaymakam Turan, Turgutlulu sporcuların başarılarıyla gurur duyduklarını söyledi.

Turgutlu'nun sporda büyük bir atılım yaşadığını belirten Turan, "Kardeşlerimiz Turgutlu'muzu, Manisa'mızı, Türkiye'mizi ve aziz Türk milletini Makedonya'da düzenlenen Avrupa Kick Boks Şampiyonasında temsil ettiler. Temsil etmeleri de büyük bir başarıydı. Bu başarıyı da birincilik ve ikincilikle taçlandırdılar. Başarılarını devamını diliyorum." dedi.

Gençler Kick Boks Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden Yusuf Kılıç, gençler 91 kiloda Avrupa 2.'si, Eren Gökmen ise gençler lowkick 75 kiloda Avrupa şampiyonu olmuştu.

Kaynak: AA / Spor

Yusuf Kılıç Uğur Turan Makedonya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title