Haberler

Avrupa'da Devler Karşılaşacak

Avrupa'da Noel heyecanı yaşanırken hemen öncesinde yeşil sahada da futbol heyecanı zirve yapacak.

Avrupa'da Noel heyecanı yaşanırken hemen öncesinde yeşil sahada da futbol heyecanı zirve yapacak. LaLiga'da Real Madrid, Barcelona'yı ağırlayacak. Premier Lig'de Arsenal'in konuğu Liverpool olacak. İtalya Serie A'da şampiyonluk adayı Juventus, zirve yarışındaki rakiplerinden Roma ile karşılaşacak.

LA LİGA'DA EL CLASİCO ZAMANI

LaLiga'nın 17'nci haftasında Barcelona, Santiago Bernabeu Stadyumu'nda Real Madrid deplasmanına çıkıyor. 23 Aralık Cumartesi saat 15: 00'da oynanacak maç şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyor. El Clasico'da son 10 karşılaşmada Real Madrid, 5 galibiyet alırken, Barcelona, 4 galibiyet elde etti. 1 maç ise berabere sonuçlandı. Real Madrid, 1 maç eksiğiyle lider Barcelona'nın 11 puan gerisinde 4'üncü sırada yer alıyor. Madrid, bu sezon oynadığı 15 lig maçında 9 galibiyet alırken, 4 maçı berabere tamamladı. 2 maçtan da mağlup ayrıldı. Bu maçlarda 30 gol attı ve 11 gol yedi. Lider Barcelona, ligde oynadığı 16 karşılaşmadan 13 galibiyet çıkardı. 3 maçı berabere bitirirken, 42 gol attı ve sadece 7 golü kalesinde gördü. Bu sezon başında İspanya Süper Kupası'nda karşılaşan iki dev ekibin maçları 3-1 ve 2-0'lık skorlarla sonuçlanırken kupayı müzesine götüren ekip Real Madrid oldu.

PREMİR LİG'DE BU HAFTA KIRMIZILARIN SAVAŞI OLACAK

Premier Lig'de 19'uncu hafta mücadelesinde Arsenal, 22 Aralık Cuma günü Emirates Stadyumu'nda Liverpool ile karşılaşacak. Arsenal, 1 puan gerisinde olduğu 4'üncü sıradaki Liverpool'u yenerek rakibini geçmek, Liverpool ise deplasmanda galip gelerek üst sıralarla puan farkının açılamasını engellemek istiyor. İngiliz ekiplerinin aralarında oynanan son 10 karşılaşmada 4 Liverpool galibiyeti bulunurken, 3 maçı Arsenal kazandı. 3 maç ise berabere sonuçlandı. Arsenal, bu sezon 18 karşılaşmada 10 galibiyet alırken, 3 maç berabere bitti ve 5 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 31 gol attı 20 gol yedi. Liverpool, bu sezon oynadığı 18 lig maçının 9'undan galibiyet çıkarırken, 7 beraberlik aldı ve 2 maçta puan çıkaramadı. Liverpool, oynadığı 18 karşılaşmada 38 gol atıp, kalesinde 20 gol gördü.

JUVENTUS-ROMA MAÇLARI BOL KIRIMIZI KARTLI GEÇİYOR

Serie A'da Napoli'nin 1 puan gerisinde 2'nci sırada zirve mücadelesini sürdüren Juventus, 3 puan gerisinde 4'üncü sırada yer alan Roma'yı 23 Aralık Cumartesi günü Allianz Stadyumu'nda konuk edecek. İki ekip arasında oynanan son 10 karşılaşmada 5 galibiyetle Juventus'un üstünlüğü bulunurken, Roma 4 galibiyet elde etti. 1 maç berabere bitti. Son 10 karşılaşmada 7 kırmızı kart çıktı.

Juventus, ligde oynadığı 17 karşılaşmadan 13 galibiyet çıkardı. 2 maçı berabere biten siyah beyazlılar 2 de mağlubiyet aldı. Ligin en çok gol atan takımı 17 karşılaşmada 44 gol bulup, 14 gole engel olamadı. Roma'nın ise bir maçı eksik olduğundan dolayı 16 hafta sonunda 12 galibiyet, 2 beraberliği ve 2 mağlubiyeti bulunmakta. Roma bu karşılaşmalarda 28 gol atıp, 10 gol yedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Liverpool Roma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title