Haberler

Auto Show 2006'ya Doğru... -Bu Yıl İlk Kez Uluslararası Kulvara Dahil Edilen Fuar, 3-12 Kasım Tarihlerinde İstanbul'da Gerçekleştirilecek

Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Derneği (Oıca) Tarafından Bu Yıl İlk Kez Dünya Çapındaki Önemli Otomobil Fuarları Arasına Dahil Edilen "Auto Show 2006", 3-12 Kasım 2006 Tarihleri Arasında İstanbul'da Gerçekleştirilecek.

Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Derneği (OICA) tarafından bu yıl ilk kez dünya çapındaki önemli otomobil fuarları arasına dahil edilen ''Auto Show 2006'', 3-12 Kasım 2006 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Otomotiv sektörünün büyümesinde önemli rol oynayan ve ilki 1993 yılında organize edilen Auto Show, bu yıl İstanbul Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek organizasyonla 11. kez kapılarını açacak.

Sektör temsilcilerini ve otomobil meraklılarını bir araya getirecek organizasyon, Otomobil Distribütörleri Derneğinin (ODD) desteğiyle CNR Expo'da 6 salonda ve fuaye alanında gerçekleştirilecek.

Toplam 110 bin metre karelik alanla Auto Show, tarihinin en büyük fuarını da bu yıl gerçekleştirmiş olacak. Bu yılki fuara, 32 firma ve 100'ün üzerinde otomobil markası katılacak.

Mercedes, BMW, Hyundai, Volkswagen, Toyota, Fiat, Ferrari, Volvo, Nissan, Alfa Romeo, Chrysler, Opel, Saab, Daewoo, Dacia, Daihatsu, Jaguar, Mazda, Peugeot, Porsche, Renault, Smart, Land Rover, Maserati, Rover, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Kia, Audi, MG gibi markalar, bu yıl fuara çok geniş bir ürün yelpazesiyle katılacak.

Bunun yanı sıra çok sayıda aksesuar firması da fuarın katılımcıları arasında yer alıyor.

-AUTO SHOW 2006, ULUSLARARASI KULVARDA-

Bu yıl ilk kez, OICA tarafından dünya çapındaki önemli otomobil fuarları arasına dahil edilen ''Auto Show 2006'' Tokyo, Paris, Cenevre, Frankfurt otomobil fuarlarıyla aynı kategoriye girecek.

Basın ve VIP günü 2 Kasım 2006 tarihinde gerçekleştirilecek olan fuar, hafta içi 12.00-22.00, hafta sonu ise 11.00-21.00 saatleri arasında 12 Kasım'a kadar ziyaret edilebilecek.

-BURSA'DA ÜRETİLEN LINEA İLK KEZ BU FUARDA...-

Bursa'da üretilen ve Avrupa'ya ihraç edilecek Fiat'ın yeni modeli Linea ilk kez Auto Show'da otomobilseverlerin beğenisine sunulacak.

Renault ise Auto Show 2006'da, aralarında Altica, Grand Scenic, Modus ve Scenic, Clio, Megane HB, Megane Wagon, Megane Coupe Cabriolet, Megane Sedan, Symbol, Kangoo, Espace, Laguna ve spor otomobillerin de bulunduğu 21 ürün sergileyecek. Renault ayrıca, 2005 markalar şampiyonu F1 aracı R25'in de teşhir edecek.

Hyundai de Paris Otomobil Fuarı'nda Avrupa tanıtımı yapılan yeni Coupe FX'i ilk kez Türk tüketicisinin karşısına çıkaracak.

-KIA MODELLERİNİ KOURNIKOVA TANITACAK-

Çelik Motor'un davetlisi olarak İstanbul Auto Show'da Kia standına gelecek olan ünlü tenisçi Anna Kournikova, Kia'nın yeni modellerinin tanıtımını yapacak.

Kournikova, İstanbul Auto Show'da, Kia'nın merakla beklenen ve ''ED'' kod adı ile tanınan yeni C-segment aracı CEE'D'in yanı sıra, Magentis, Carens, MPV Carnival modellerini tanıtacak.

Ford ise fuarda Mondeo 2007, iosis X konsept aracı, Ford GT ve Focus Coupe-Cabriolet gibi araçlarını sergileyecek. Ayrıca ziyaretçiler fuar süresince, Ford standında düzenlenecek aktivite ve oyunlara katılarak, sürpriz ödüller kazanma şansını yakalayacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title