Haberler

Aurelio sonrası Zico'nun geri dönüş ihtimali, Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Mehmet Aurelio'nun yardımcı antrenörlük görevine getirilmesi, "Bu hamle Zico'nun gelişinin işaret fişeği mi?" sorusunu akıllara getirdi. Yaşanan bu gelişme sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı.

Fenerbahçe'yi 100. yılında şampiyon yapan, Şampiyonlar Ligi'nde de çeyrek finale kadar yükselten Zico'nun adı, Aurelio'nun göreve gelmesiyle birlikte dilden dile dolaşmaya başladı.

Dünya futbol tarihinin en büyük efsanelerinden biri olan Zico'nun teknik adam olarak göreve gelmesinin Fenerbahçe'ye müthiş bir hava getireceği düşünülürken, "Efsane kadro bir araya mı geliyor?" sorusu da akıllara geliyor. Bu gelişme sonrası taraftarlar şimdiden heyecanlanırken, konuyla ilgili sosyal medyada çokça yorum paylaşıldı.

ESKİLER TEKRAR BULUŞABİLİR

Nitekim, Zico'lu F.Bahçe döneminde yönetici olan Ali Koç şimdi başkan, takımın dinamosu Mehmet Aurelio ve kaleci Volkan Demirel yardımcı antrenör konumunda. Ayrıca sağ bek için de Gökhan Gönül'ün adı geçiyor.

Mehmet Aurelio'nun gelişiyle birlikte camiada dillendirilen bir iddia daha var. Yeni teknik direktörün sezon başında açıklanacağı söylentileri Erol Bulut ismini gündeme getiriyor. Bulut teknik direktörlük koltuğuna oturursa Mehmet Aurelio, Mehmet Yozgatlı, Volkan Demirel, Emre Belözoğlu gibi Fenerbahçelilerin sevgilisi durumundaki efsane isimler de bir araya gelmiş olacak.

KRUSE'NİN DÖNÜŞÜ SEKTEYE UĞRADI

Milli Takım Hasan Doğan Riva Kamp Tesisleri'nde iki günde dört antrenmanla çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de Max Kruse gene takımdan ayrı, özel program dahilinde çalıştı. 7 Mart tarihinde ayak bileğinden sakatlanan ardından patlak veren koronavirüs pandemisi nedeniyle fizik tedavi süreci başlayamayan Alman yıldızın sakatlıktan tamamen kurtulup takıma dönüşü de sekteye uğradı.

Riva tesislerinde özel bir program dahilinde çalışan ve fizik tedavisine devam edilen Max Kruse'nin ilk lig maçında oynaması için sağlık ekibi titiz bir çalışma yürütüyor.

SON 15 YILIN EN DÜŞÜK BÜTÇESİ

Fenerbahçe Kulübü Kadın Basketbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, kadın basketbolunda küçülmeye gideceklerini duyurdu.

Kulübün mali durumu ve koronavirüs sürecinin ekonomik anlamda kendilerini aksiyon almaya mecbur bıraktığını belirten Sipahioğlu, "Toplam oyuncu net maaş bütçemiz 1.3 milyon dolar olarak belirlendi" ifadelerini kullandı.

Geçen sezon da yine yüzde 35 oranında küçüldüklerini hatırlatan Metin Sipahioğlu "Bu rakamları geçmiş yıllarla kıyasladığınız zaman, son 15 yıldaki en düşük takım bütçesine sahip olacağımız söylenebilir. Ancak dört kupada da zirve için oynayacağız. Bütçemizi ve yükümüzü azaltıyoruz ama hedeflerimizi küçültmüyoruz. Kadromuz tamamlandı sayılır, sanırım kısa bir zaman sonra açıklamış oluruz" diye konuştu.

(Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arthur Antunes Coimbra Zico Volkan Demirel Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

aliii:

fenerden gittikten sonraki bütün takımlardan kovuldu. . bilginizeeeee

3
2
yanıtYanıtla
fevzi saganak:

en doğru karar yanınada Alex volkan aurello başlarında efsane Ziko genç heycanlı bir takım en doğru karar bu başkan inşallah helleder

2
3
yanıtYanıtla
haylass:

Heyecanınızı yesinler :D

yanıt0
yanıt0
BİT PAZARI:

Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı. FB deneme yanılma kulübü olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor, baştan yanlışla başlayan KOÇ dönemi spotif başarısızlıkları ile anılacak gibi. Yapılacak en doğru harekey Aykut KOCAMAN a takımı teslim etmek, zaten KOCAMAN ile devam edilseydi 2 sezon kayıpla geçilmiyecek onca zarara uğramayacaktı, kendi düşen ağlamaz misali Sn KOÇ deneme yanılma yöntemiyle başarı ararken, kendi ettirdiği zarardan hiç bahsetmiyor, Hadi hayırlısı umarım başarır.

2
0
yanıtYanıtla
haylass:

Aykut KOCAMAN mı? Puhahahahaha :D

yanıt0
yanıt0
Ferhat:

Roberto Carlos teknik ekibini kurmuş belli ki.

0
0
yanıtYanıtla
fb:

zico hoca olursa eğer iyi olur ilk yılında ligde şampiyon olmuştu zico , 2007 2008 şampiyonlar ligindede çeyrek finale çıkmıştı fenerbahçe ama şu var bir o kadroya bakın birde şimdiki kadroya bakın arada dağlar kadar fark var appiah, alex, tümer metin, aurelio, semih, kezman, edu, lugano, tuncay, vardı birde şimdiki kadroya bakalım daha sol bek sağ bek yok doğru dürüst stoper yok ozaman lugano vardı zico hocanın elindeki kadro çok iyiydi eğer iyi transferler yapılırsa zico neden olmasın transfer şart ama

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title