Haberler

Atını döven Halis Karataş, 947 TL para cezası aldı

Güncelleme:

Arts Man isimli ata yarış öncesinde yumruk atıp 60 gün ata binmeme cezası alan ünlü jokey Halis Karataş'a bir ceza da emniyetten geldi. Karataş, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında 947 TL para cezasına çarptırıldı.

İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 26 Ağustos günü starta girmekte direnen Arts Man adlı atın başına yumruk atan ve Komiserler Kurulu'nun 60 gün ata binmeme cezası verdiği jokey Halis Karataş'a bir kötü haber de emniyetten geldi.

Yaşananlar, Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekiplerince de soruşturma altına alındı. Karataş'a 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında 947 TL idari para cezası kesildi.

Atını döven Halis Karataş'a 947 TL para cezası geldi

ADLİ SORUŞTURMA BAŞLATILMADI

Öte yandan at sahibinin şikayetçi olmaması üzerine adli soruşturma başlatılmadığı bildirildi.

ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Karataş, olay sonrası Twitter hesabından yaptığı açıklamada "İstanbul'da bugün bindiğim ve son dönemde birlikte güzel birinciliklere imza attığım Arts Man ile aramda yaşananlar tüm yarışseverleri ve hayvanseveleri olduğu gibi beni de çok üzdü. Starta girerken huysuzluk yaparak diz kapağımı neredeyse kırılacak duruma getirmesi sonrasında can havliyle verdiğim tepki kabul edilebilir değil. Bu nedenle başta Arts Man ve ilgililerinden, sonra da tüm yarışsever ve hayvanseverlerden özür diliyor, bir daha böyle bir şey yaşanmayacağına söz veriyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Halis Karataş Karataş Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

emrah turan:

O atlar sayesinde dünyaları kazandın. Sana yakışmadı bu haraket artık hiç binme bence emeklilik zamanın gelmiş.

9
4
yanıtYanıtla
karataş:

ne var bunda arkadaş yüz yıllardır at yarışlaında atlara vurularak koşturuyorlar kimsenin sesi çıkmıyor . sihirbazın yaptığı mı görüldü . . Halis isteyerek bilerek yapmamıştır reflesk olmuştur. Karataş adam gibi adamdır. yapmaz öyle şeyler

6
4
yanıtYanıtla
sihirbaz:

Halis abimiz asla art niyetli şekilde böyle olaylara mahal vermez. Kendisi camiamızın en önemli simalarından, mihenk taşlarındandır. Bilmeden etmeden yargısız infaz yapmamak daha doğru.

6
2
yanıtYanıtla
KAHTALI:

Ata yumruk vurmak suç, kırbaç vurmak suç değil?

5
0
yanıtYanıtla
adalet nerde sorsan adalet var:

ehliyetsiz araç kullanmak drift yapmak bunların cezası daha yüksek. ama şiddetin cezası heleki karşılık veremeyecek durumda olan bir canlıya 947 lira

4
1
yanıtYanıtla
Orhan:

İdamı getirip Halis Karataş''ı asalım da hayvanları evcilleştirip sözde evcil hayvanlarını kafeslere tıkan sözde hayvanseverler rahatlasın.

3
2
yanıtYanıtla
ali:

biri senin sırtına bindiğini düşün ve sana vurarak koşturduğunu ve başarısız olduğunda yada söyleneni yapmadığında dayak yediğini düşün biraz empati lütfen !!

3
2
yanıtYanıtla
08 Artvin:

sonuçta kırbaçla vurulup kazanılan şans oyunu diyilmi bu . Abartmayın isterseniz Doğru bir yaklaşım diyil bu ama bu kadarda pe doğrusu .

3
1
yanıtYanıtla
İşim var:

Saçma sapan evet. Kırbaç serbest yumruk suç :) Ulan kırbaç daha acı verir

yanıt0
yanıt1
HARPİA:

DİYİL kelimesi neyin nesi Artvinli olman bu kelimeleri canının istediği şekilde yazmanı gerektirmez üstelik bir cümlede iki defa aynı hata yapılmış yorum yapma ya da yapacaksan doğru yap 08 Artvin

yanıt0
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title