Haberler

Atiker Konyaspor - Bb Erzurumspor Maçının Ardından

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, eksiklerini gördüklerini ve bunları gidermeye çalışacaklarını söyledi.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, eksiklerini gördüklerini ve bunları gidermeye çalışacaklarını söyledi. Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise hakem Suat Arslanboğa'nın performansını eleştirdi.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 3-2 galip ayrıldıkları Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Bu maçın çok önemli olduğunu ifade eden Çalımbay, "Bugün bizim için çok önemliydi. Kazanmamız gerekiyordu. Maça iyi başladık. İstediğimiz pozisyonları yakaladık. Sonra hiç beklemediğimiz ve özellikle hafta içi çok çalıştığımız ölü toplardan goller yedik. Ama yine de kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. Bazı şeyler gösterdi ki, ölü toplara iyi çalışmamız gerek. Eksiklerimiz var, yeni transferlerimiz var, kullanamadığımız arkadaşlarımız var. Mehdi'nin yerine almamız gereken oyuncu var. Milli takım arasına kadar iyi gidersek ve eksikliklerimizi tamamlarsak, bundan daha iyi olacağımıza inanıyorum.

ALTIPARMAK HAKEM FORMSUZDU"

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, 2-0'dan beraberliği yakalayıp, maçtan galip ayrılmak için mücadele ettiklerini belirterek, Deplasmanda 2-0'dan 2-2 beraberlik yakalayıp mağlup olmak bizim için üzücü bir durum. Belki beraberliğe bile üzülecektik. Oyuncularımız istekli ve arzuluydu. Sonunda 3-2 mağlup olduk. Futbolda bir takım kazanır, bir takım kaybeder. Bunlar maçta olan şeyler. Kazanmak için geldik. Oyun olarak bunu gösterdik. 2-2'yi koruyalım demedik, 3-2 öne geçmek için oynadık dedi.

Hakem Suat Arslanboğa'nın performansını eleştiren Altıparmak, Bugün gerçekten çok iyi iki takım vardı. İki takımın oyuncularını tebrik ediyorum. Ama çok formsuz bir hakem vardı. İki takım için de verdiği ve vermediği kararlarıyla çok formsuzdu. Bizim veya rakibimizin emeğimizin çalınmasını istemiyorum. Bıraksınlar her şey sahadaki mücadele ile bitsin. Bizler formsuz olduğumuzda eleştiriliyorsak, onlar da biraz kendilerine baksınlar. diye konuştu.

7 oyuncusunun ilk kez Süper Lig'de oynadığını ifade eden Altıparmak, Aramıza kattığımız oyuncular lisansları nedeniyle aramızda olamadı. Bu eksikler giderilecek. Erzurumspor iyi bir takım olacak ve lige renk veren bir takım olacağız ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Erzurumspor Kulübü Rıza Çalımbay Konyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title