Haberler

Aşı yaptıran Sergen Yalçın'ın verdiği komik tepkiler sosyal medyayı salladı

Güncelleme:

Birkaç ay öncesinde koronavirüse yakalanan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da koronavirüs aşısı oldu. Başarılı teknik adam Yalçın'ın aşı vurulduğu anlarda verdiği reaksiyon ise izleyenleri güldürdü. O anları Instagram hesabından paylaşan Sergen Yalçın, "Allah! Bu neymiş ya böyle! tepkisini verince sosyal medyada gündem oldu.

Siyah-Beyazlılar'ın teknik patronu Sergen Yalçın koronavirüs aşısı yaptırdı. Birkaç ay öncesinde koronavirüse yakalanan 48 yaşındaki teknik adam, aşı olduğu anları ise sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Futbolseverlerin de sevdiği figürler arasında olan Sergen Yalçın'ın halleri eğlenceli diyaloglara sebep oldu.

Aşı yaptıran Sergen Yalçın'ın verdiği komik tepkiler sosyal medyayı salladı

"BU NEY BÖYLE!"

Yalçın'ın o anlarda gösterdiği tepki ise izleyenleri güldürdü. Kameranın kayıtta olduğu esnada aşı vurulan teknik adam, "Allah! Bu neymiş ya böyle! Aaah!" diye konuşunca sosyal medyada gündem oldu.

Aşı yaptıran Sergen Yalçın'ın verdiği komik tepkiler sosyal medyayı salladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Koronavirüs Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (3)

Adanalı yunus :

Bir Beşiktaş taraftarı olarak futbolculara verilen aşı önceliğini ülkenin geldiği durum olarak görüyorum ve zenginin her zaman önde ve öncelikli olduğunu bir kez daha gösterdiğini düşünüyorum. Milyon doları olanlar garibanın hakkını yiyor ve sapa sağlam vücutları ile aşı önceliğini alıyorlar ve bu olayda hakkımı emeği geçen tüm görevlilere helal etmiyorum.

94
16
yanıtYanıtla
Cenk:

Sergen neden aşı önceliğinde ki, ne gerekçeyle? Bak kronik hastalığı olup ta aşı sırası gelmeyen insanlar var? Sergenin de var mıymış öyle bir durumu? Hadi onun olsun, ya gencecik futbolculr? Onlar ne diye öncelikli oldu? Futboldaki para, değirmen dönsün diye değil mi? Şu salgın bize çok şey öğretiyor ama anlayamıyorsunuz ki? Siyasetçinin, şirket babalarının, o çok sevdiğiniz takımların ve futbolcularının vs vs umrunda bile değilsiniz.

5
3
yanıtYanıtla
corci:

insanları yanıltıcı hareketler bunlar, aşı kesinlikle acıtmıyor hatta ben yapıldığını bile anlamamıştım.

0
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title