Haberler

Asena Atalay, 7 Yaşındaki Oğluna Gelen Aşk Mektubunu Paylaştı

Güncelleme:

Sunucu Asena Atalay, sosyal medya hesabından oğlu Çınar'a gelen bir aşk mektubunu paylaştı.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve günlük hayatına dair paylaşımlarda bulunmaktan çekinmeyen Asena Atalay, son olarak futbolcu Caner Erkin'le yaptığı evlilikten olan oğlu Çınar'a gelen bir aşk mektubunu paylaştı.

"DELİRECEĞİM"

İnstahikaye kısmından 7 yaşındaki oğlu Çınar'a gelmiş bir aşk mektubunu paylaşan Atalay yaşadığı heyecanı satırlarına şu sözlerle yansıttı: "Çınar'a gelen ilk aşk mektubu… Delireceğimmm (Çınar'ın özeli olduğu için paylaşamıyorum ne yazık ki)"

İşte Asena Atalay'ın o paylaşımı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Caner Erkin Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (18)

Masum çocukluğum:

9 yaşında evlilik olmaz diyenler bende diyorum ki 7 yaşında çocuklar aşık olamaz . Sevgili yapma yaşı içki sigara uyuşturucu kullananlarİn yaşı ilkokul a kadar inmiş durumda . Kimse bunları konuşmuyor .

17
1
yanıtYanıtla
ALDO:

ZZAARRRRRRRTTT

yanıt0
yanıt6
Bos konusmayin:

Bu asena da mercimek kadar akil Yok be

9
0
yanıtYanıtla
Haydar Lahana:

mercimegin bilem haysiyeti var yav gözünü sevdigimin kara simsegi . .

yanıt1
yanıt1
cosmos:

bende çocukken mahallemde aşık olduğum güzel yüzlü kapalı bir kız vardı ona yazmıştım mektup 15 yaşında iken seni görünce kelebekler gibi uçuyorum diye sonra iyiki o kızla evlenmedim annesi dilencilik yapıyor hamuhaaaa))9

2
7
yanıtYanıtla
esra:

ne kadar ayıp size!!!! herkes sosyal medyada çeşitli paylaşımlarda bulunuyor birşeyler yazıyor ki ben sosyal medya hesabı olmayan birisi olarak söylüyorum hoşuna gitmiş ve anne olarak paylaşmış çok cici bir anne bence herkes hata yapabilir insanız ya bize mahsus kalbimizi temiz tutalım güzel şeyler yaşayalım sevgiler. .

6
2
yanıtYanıtla
ali:

reklamlar. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :)))))

6
0
yanıtYanıtla
afrasiyab:

Bu da anne işte? küçücük oğlunu bile ilgi çekme içgüdüsüne alet ediyor. Bence bu durum dini siyasete alet etmekten daha beter

4
0
yanıtYanıtla
Yagmur:

Hic olmazsa insan cocugunun özel haytaini korumali

4
0
yanıtYanıtla
Asdfg:

Bizene senin oğlundan habere bak . Göstermeyeceksen (mektubu) ne diye heyecanlandiriyosun bizi :))

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title