Haberler

Arsenal Eski Teknik Direktörü Arsene Wenger, Bodrum'da Tatil Yapıyor

Güncelleme:

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'daki görevinden 22 yıl sonra ayrılan Arsene Wenger, Bodrum'da tatil yapıyor. Wenger, İstanbul'da da Ali Koç'la görüşecek.

Arsenal Kulübü'nün eski Başkanı David Barry Dein'in davetlisi olarak Bodrum'a gelen Arsenal kulübünün eski teknik direktörü Arsene Wenger, Bodrum'a hayran kaldı. Arsene Wenger, Gümüşlük Koyu'ndaki bir balık restoranında Ağanlar Yatçılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Ağan, Cobra Yachitng Kurulu Başkanı Eren Bartu, Fransız şarkıcı Jean Bearch ve David Barry Dein ile birlikte akşam yemeği yedi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

ALİ KOÇ'LA GÖRÜŞECEK

Fenerbahçe Kulübü başkanlığına aday Ali Koç ile görüşeceği öğrenilen Wenger'in, 3 günlük mavi yolculukta dinleneceği ardından İstanbul'a gideceği öğrenildi. Erdem Ağan, "Arsenal Kulübü'nün eski başkanı Dein, zaten Bodrum hayranı ve Bodrum'da yatı olan bir dostumuz. Yaz aylarının önemli bir bölümünü Bodrum'da geçirirken böyle güzel değerli isimleri de ilçemize davet ederek tatil yapmalarını sağlıyor, güzel bir akşam yemeği yedik" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Arsene Wenger Bodrum Spor Haberler

Bakmadan Geçme

RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Brütüs:

Alt yapıyı teslim edin. Ne istiyorsa verin. Kendi kadroları ve sınırsız yetki. 5 yıl içinde alt yapıdan yıldız adayları akmaya başlar. Kalite yabancı topçular da gelir. Benden söylemesi

8
2
yanıtYanıtla
Kalafatçı:

Ali başkan işi biliyor.Adam önce namlı bir hocayla başlıyor.aziz gibi önce futbolcuyu almıyor.Arsen Wenger Kanaryayı uçurur.

5
5
yanıtYanıtla
HIRBO:

BU ADAM HİÇ BİR AVRUPA KUPASI ALMAMIŞ Bİ ADAM ARSENALİN 20 SENESİNİ ÇALDI

5
3
yanıtYanıtla
Vay kardeşim:

Come to yeni Malatya

4
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu senede yılmaz vural olsun ne olacak sanki diğer gelenler şampiyonlar ligi şampiyonumu yapacaklar nasıl olsa hoca kim olursa ilk üçe girer fenerbahçe

2
0
yanıtYanıtla
AKILLI:

MR BEAN İKİZİ GİBİ

0
2
yanıtYanıtla
hasan can:

sen nefret ettin ya artık biter

0
0
yanıtYanıtla
Ultra aslan:

Adam Fransa milli takımının başına geçecek demedi demeyin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title