Haberler

Arınç: Erdoğan Aday Olursa Gül Destekler

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Gül'ün açıklamalarına değinen Arınç, "Başbakanımız adaylığını koyarsa Sayın Cumhurbaşkanımız da bundan büyük onur duyar." dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili "Mayıs ayı ortasında sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanımız ile görüşüp kararını açıklayacağını tahmin ediyorum. Sayın Başbakanımız istişarelerinin sonucunda Cumhurbaşkanlığına adaylığını koymak isterse, Sayın Cumhurbaşkanımız da bundan büyük bir onur duyacak ve onun adaylığını destekleyecektir" dedi.

Arınç'ın Açıklamalarında satırbaşları;

Dün toplantıda yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili sunumlar oldu. Anket yapıldı
Önümüzdeki süreçte bu çalışmalar daha farklı kademelerde devam edecek. Mayıs ayı ortasında sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanımız ile görüşüp kararını açıklayacağını tahmin ediyorum.

"GÜL’ÜN AÇIKLAMASINI FARKLI YORUMLAMAYA GEREK YOK"

Başbakanımız da cumhurbaşkanımız da bu konuyu birlikte görüşeceklerini söylediler. Dün yaptığı konuşmanın 3 gün önceki açıklamasından farklı yanı yok. Farklı yorumlamaya da gerek yok. İki arkadaş olarak, birbirlerinden başbakanlığı devralmış insanlar olarak çok samimi, dürüst ilişkileri var

"CUMHURBAŞKANI DA DESTEKLEYECEKTİR"

Biz inanıyor ve biliyoruz ki; Sayın Başbakanımız istişarelerinin sonucunda Cumhurbaşkanlığına adaylığını koymak isterse, Sayın Cumhurbaşkanımız da bundan büyük bir onur duyacak ve onun adaylığını destekleyecektir. Sayın Başbakanımız cumhurbaşkanı olacaksa, böyle bir karara varacaklarsa başka adaylar da olacak ve halkımız oylayacak

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Bülent Arınç Politika Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

hasan hüseyinteyfo53@hotmail.com:

rte secimlerden sonra cumhur baskanı değil secilmis devlet baskanı olacaktır insallah

8
8
yanıtYanıtla
MERTmertcinarcikli@hotmail.com:

BÜLENT ARINÇ, SENDE DAHİL OLMAK ÜZERE AKP,LİLERDE ZERRE KADAR ONUR HAYSİYET VARMIKİ,DE ONURDAN BAHSEDİYORSUN? GİT İŞİNE TAYYİP,İN MAZLUMU SENİ, BENCE SEN İLERİ GERİ KONUŞUP TAYYİP,DEN YİNE FIRÇA YEME DERİM..

8
7
yanıtYanıtla
T.C. İBRAHİM UZUNibrahimuzun39@hotmail.com:

GÜL ÖYLE BİR OYUN OYNAYACAK Kİ ERDOĞAN KONUŞMALARININ CEVABINI ALACAKTIR.

8
3
yanıtYanıtla
dikkatmtnmus@gmail.com:

Bence haşim kilic yakisir diğerleri faso fiso

5
6
yanıtYanıtla
YORUMCULARIN DIKKATINEayiseyuce@hotmail.com:

ben sade vatandas olarak CUMHURBASKANLIGINA siyasileri yakistirmiyorum onlar belli bir görüsü temsil ederler TÜRKIYE CUMHURIYETINE CUMHUR BASKANI olacak kisinin toplumun buyuk cogunlugunun destegiyle gelmesi lazim siyasi partilere düsen görev anlasarak ortak aday cikarmalaridir ve adayin mutlaka anayasa hukukcusu olmasinda ve yabanci diller bilmesinde yarar vardir ve secilecek kisininde toplumun tamamini kucaklamasi lazimdir netice olarak siyasilerden secilecek kisi olursa verecegi kararlar tartisilir olur

5
6
yanıtYanıtla
serkanserkanero@hotmail.com:

şuana kadar bu şekilde gelen bir cumhurbaşkanı yok, zaten belli kişiler bu zamana kadar seçebiliyordu. şimdi söz hakkı bizde...

yanıt0
yanıt0
MSPmehmet_sait_polat@hotmail.com:

Bende böyle düşünüyor,yorumuna katılıyorum.Cumhurbaşkanı,bağımsız olmalıdır.İlaveten devletin bekası için gerektiğinde tüm siyasilere rest çekebilmeli,onlara doğru yolu göstermeli ve herkesin saygısını kazanabilmelidir.Sayın R.Tayyip Erdoğan,Cumhurbaşkanı olursa kesinlikle bu dediklerimi yerine getiremez ve devletin bekasını değil,AKP ile kendi bekasını düşünecektir.Benim kısaca görüşlerim bu yöndedir.

yanıt0
yanıt0
Yusuf D.ydklc@ttmail.com:

Cumhurbaşkanının yabancı dil bilmesi şart değil,çünkü cumhurbaşkanı resmi görüşmelerde yabancı dil bilse bile kullanmaz,kendi anadiliyle konuşur ve tercüman vasıtasıyla anlaşılır,Japonya devlet başkanı japonca,Türkiye'ninki türkçe konuşur..kalkıp ingilizce,almanca yada fransızca filan konuşmazlar,fikir yürütmeden önce bunları öğren,ayrıca ülkemizde toplumun tamamının kucaklayacağı bir şahsiyet de yoktur..en azından ben bilmiyorum.

yanıt0
yanıt0
SAĞDUYUeniscanli@hotmail.com:

GEORGE W.BUSH,CLİNTON,OBAMA....HANGİSİ ANADİLİ HARİCİNDE DİL BİLİYOR?BİZ ÜLKEYE 'CUMHURBAŞKANI'MI SEÇECEĞİZ,YOKSA 'TURİZM REHBERİ'Mİ?

yanıt0
yanıt0
SAĞDUYUeniscanli@hotmail.com:

GÜLE GÜLE ABDULLAH GÜL.......BÜLENT ABİNİN 'MANYEL'İ NASIL AMA?

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title