Haberler

Arda Turan, tek başına yaptığı antrenmanın fotoğraflarını paylaştı

Güncelleme:

Son dönemlerde adı eski takımı Galatasaray'la anılan Arda Turan, dün yaptığı "Aslan Kral" paylaşımının ardından sıkı çalıştığını gösteren birkaç paylaşım daha yaptı.

Adı son dönemlerde Galatasaray'la anılan Medipol Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Arda Turan'dan üst üste dikkat çeken paylaşımlar geldi.

Deneyimli futbolcu daha önce yaptığı "Aslan Kral" paylaşımı ile eski takımı Galatasaray'a göz kırptığı şeklinde yorumlar almıştı. Arda bu kez de sıkı çalıştığını gösteren birkaç paylaşım daha yaptı ve bu paylaşımlardan birinin üzerine göz kırpma emojisi koydu.

Yıldız ismin yayınladığı bu görseller, "İyi hazırlanıyorum" mesajı taşıdığı şeklinde yorumlandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Arda Turan Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (53)

Aslan:

ARDA Galatasaray ın sembol ismidir Yeniden Galatasaray formasını giymelidir.

14
22
yanıtYanıtla
antepli:

allah rızası için gelme nere gidersen git gs ye gelme

15
8
yanıtYanıtla
sonaslan kıral:

Biz hazırız sen de hazırsan birlikte her ZORLUKun üstesinden geliriz

14
8
yanıtYanıtla
FULYABANİ:

Güveniyoruz Arda’ya!

7
10
yanıtYanıtla
fulgaz:

Arda nın tek güvencesi sizsiniz. Son vurgun.

yanıt11
yanıt3
HURDACI:

Hoşgeldin kaptan

1
13
yanıtYanıtla
CİMBOM OLD BOYS:

GALATASARAY DUYGUSUNU TAŞIYAN VE KARAKTERİNE SAHİP ÇIKABİLEN BİR ARDA TURAN BU LİGDE SIRADAN KULUPLERİ TAŞIYAN 39(E. B) , 36(ATİBA) 35(SOSA) YAŞINDAKİLERE FARK ATAR FARK . O ESKİYE DÖNMELİ BİZDE KENETLENMELİYİZ !

6
7
yanıtYanıtla
POLAT:

senden çöpcü bile olmaz diycem ama çöpcülere hakeret etmiş olurum onların bille senden dah cok değeri var kutsal görevleri var laik''ıyla yapıyorlar bos adamsın

10
3
yanıtYanıtla
mücahit:

gelmesin gereksiz.

8
3
yanıtYanıtla
FB:

aferin arda sana da bu yakışır kulübüne değil kulübene git iyi anlaşırsınız terim ve gs aynı ırksınız

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title