Haberler

Eşiyle alışverişe gelen Arda Turan, 10 bin TL'lik kombiniyle adından söz ettirdi

Güncelleme:

İkinci kez baba olacak olmanın heyecanını yaşayan Arda Turan, önceki gün eşi Aslıhan Doğan Turan ile bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Turan'ın 4500 TL'lik spor ayakkabıları ise dikkat çekti.

Geçtiğimiz sene Eylül ayında Aslıhan Doğan ile evlenen Arda Turan, şimdilerde ikinci bebek müjdesinin heyecanını yaşıyor. Önceki akşam eşiyle bir alışveriş merkezine giden Turan'ın yaklaşık 10 bin TL değerinde olan mont ve ayakkabı kombini ise dikkatlerden kaçmadı.

10 BİN TL'LİK KOMBİNİYLE ALIŞVERİŞE GELDİ

Eşiyle akşam saatlerinde geldiği alışveriş merkezinde telefon alışverişi yapan Arda Turan'ın yaklaşık 5 bin TL değerindeki parlak montu ve 4 bin 500 TL olan Off-White montuyla tarzından söz ettirdi. İkinci bebeğine hamile olan Aslıhan Doğan Turan'ın göbeğini gizlemek için montunun fermuarını kapatması da gözlerden kaçmadı.

İKİNCİ BEBEKLERİNİ BEKLİYORLAR

Geçtiğimiz sene ilk bebeği Hamza Arda'yı kucağına alan Aslıhan Turan, şimdilerde 6 haftalık hamile. Basın mensuplarının bebek müjdesini bu kadar erken duymasıyla şaşkına dönen çift, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada "Dua eden, tebrik eden herkese teşekkür ederiz ama nazardan çekindiğimiz ortadadır" demişti.

Eşiyle alışverişe gelen Arda Turan, 10 bin TL'lik kombiniyle adından söz ettirdi

Kaynak: Spor

Apple Haberler

500

Yorumlar (69)

htc:

bende 10 bin lira kazanacağım diye 5 ay boyunca , haftanın 6 günü evden sabah 6 da çıkıp akşam 8 de giriyorum !!! YAZIKKKKKKK

68
2
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Aynen ama yapacak birşey yok acı dünya gerçekleri para konuşur ger ekler susar ...

yanıt21
yanıt0
bir tost:

üzgünüm genelleme yapmak istemem ama bu adamları zengin edenler çoluk çocuğundan kısıp maçlara giden izleyenler

yanıt34
yanıt5
fenerlibahçeli34:

BİR TOST; elin avrupalısı da maça gidiyor ama maç seyrediyor, futbolcu seyrediyor, karşılığını alıyor. Sorun maça giden de değil, İnsanlarımızın kulüp sevgisinin hakkını vermeyenlerde.

yanıt2
yanıt0
nkk:

bir tost hastalik diye bir sey duydunmu. . . . hastalik bu gercekten.

yanıt1
yanıt0
rent a car:

kadında ki dudaga bak be silikondan patlayacak nerdeyse

54
2
yanıtYanıtla
hANDE:

aynen

yanıt13
yanıt1
txx:

bide yakıssa bari

yanıt5
yanıt1
kahrolası fedareller:

kaliteli mekanlara giderek yada pahalı elbise giyerek kaliteli olunmaz vakur bir duruşun yoksa

15
3
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

BİNLERCE İNSAN AYBAŞINI GETİRMEYE. . EVİNİ GEÇİNDİRMEYE ÇALIŞIRKEN. . . BU KADAR. . ISRAF. . . GÖSTERİŞ. . ŞATAFAT NİYE. . . . TABİ. PARA VAR. . . HUZUR VAR. . .

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title