Haberler

Arda Turan'dan Galatasaray açıklaması: Bedava oynarım

Güncelleme:

Galatasaray'a yeniden dönmek için gün sayan Arda Turan, mesajını iletti. 6 ay daha sözleşmesinin kaldığı Barcelona'dan bonservisini alan 32 yaşındaki oyuncu, sarı-kırmızılı yöneticilere "Para istemiyorum, bedava oynarım" dedi.

Futbolu Galatasaray'da bırakmak isteyen Arda Turan, 6 ay daha sözleşmesinin kaldığı Barcelona'dan bonservisini aldı, formasını giydiği Başakşehir'le de vedalaştı. Serbest durumdaki 32 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'daki yetkililere, "Para istemiyorum. Gerekirse bedava oynarım" mesajını iletti.

Sosyal medyadaki tepkilerden dolayı sarı-kırmızılı yönetimde Arda Turan'la ilgili olumsuz düşünceler var ve transferi için şu ana kadar somut adım atılmadı.

66'YI GİYECEK AMA KAPTAN OLMAYACAK

Son sözü Fatih Terim söyleyecek. 2011'de kaptanı olduğu ve 10 numaralı formayı taşıdığı G.Saray'dan ayrılan Arda, geri dönmesi halinde altyapıdan A takıma çıktığı dönemde giydiği 66 numarayı giyecek ancak kaptanlık bandını takmayacak.

ARADAKİ BUZLAR ERİMİŞTİ

Arda, sarı-kırmızılı takım ile oynanan maçta Teknik Direktör Fatih Terim'in elini öperken, taraflar arasındaki buzlar erimişti.

Terim, son Antalyaspor maçının ardından Arda ile ilgili sorulara cevap verirken, "Arda Turan iyi bir Galatasaraylıdır. Galatasaray kendi çocuklarına her zaman sahip çıkar. Nasıl olur, nasıl gelişir bilmiyorum. Benim oyum Arda'nın futbolu Galatasaray'da bırakmasından yana. Eğer biri hak edecekse bu Arda'dır. Arda'nın henüz daha futbola vermesi gereken önemli bir zaman dilimi var" diyerek, transfer için adeta müjdeyi vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Başakşehir Arda Turan Haberler

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

KYK yurtları emeklilere açılıyor! 1 ay boyunca bedava olacak

KYK yurtları emeklilere açılıyor! 1 ay boyunca bedava olacak

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

500

Yorumlar (40)

bence:

Arda , Galatasaray ın çocuğudur. bazıları gibi Galatasaray a ihanet etmemiştir. Para da kazandırarak gitmiştir. Daha ne bekliyorsunuz anlamadım. Hep kulübede de oturacak olsa Arda nın yeri Galatasaray dır.

38
21
yanıtYanıtla
Şımarık:

Arda Galatasaray'' ın çocuğu değildir.

yanıt21
yanıt10
herkes hata yapar:

kaptanlık ardanın en tabi hakkıdır

15
27
yanıtYanıtla
SEVDA:

ben hata yapmam. hiç yapmadım. kusursuz bir insanım ben.

yanıt0
yanıt0
olum akıllı olum:

arda çok yavaş artık iş yapamaz kardeşim hayır hasenat derneği mi GS, hayır değil futbol kulübü gitsin antrenörlük yapsın spor yazarı eleştirmen vs olsun oynayamaz bu kart adam artık takımı karıştırır gençlerin önünü kapatır. .

23
5
yanıtYanıtla
Ali38:

Fenerde Emre oynuyorsa, Arda neden oynamasın!!! Hem Takıma abilik yapacak ismi olan birine bir ihtiyaç var. Gerekirse oynamasın ama takımda olması bence bir artıdır kaldı ki Galatasaray a hiçbir zaman zararı olmamıştır. Bence bir şansı hak ediyor çünkü o bir Galatasaraylı

yanıt10
yanıt10
kebabçı selo:

ardanın gs ye gelmesini destekliyorum

9
13
yanıtYanıtla
üffff:

amma uzattınız alacaksanız alın adamı hemde bedava daha ne istiyosunuz

13
8
yanıtYanıtla
GOPTA MOLLA:

Bu şartlarda Arda’yı istemeyen ya geri zekalıdır ya da kötü niyetli

9
9
yanıtYanıtla
gs66:

Ardanın galatasaraya kaybettirdiği hiçbirşey yoktur giderken 13 milyon auro kazandırmıştır galatasaraya ve taraftara en ufak bir saygısızlık etmemiştir milli takımda olan orda kaldı bitti artık arda yuvaya dönmeli taraftar bağrına basmalıdır arda bizde enaz 4 yıl daha oynar hemde güzelde oynar

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title