Haberler

Arda Turan, 10 milyon TL'lik özel yapım aracıyla Etiler'de görüldü

Güncelleme:

Sezon başında Galatasaray'a geri dönen Arda Turan, geçtiğimiz akşam Etiler'de görüldü. 10 milyon TL'lik özel aracıyla kameralara yansıyan tecrübeli futbolcu, avukatıyla bir görüşme yaptığını belirtti.

Geçtiğimiz akşam Etiler'de objektiflere yansıyan milli futbolcu Arda Turan, 10 milyonluk özel yapım aracı ile ilk kez görüldü. Turan, muhabirlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Milli futbolcu Arda Turan, önceki akşam Etiler'deki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.

Arda Turan, 10 milyon TL'lik özel yapım aracıyla Etiler'de görüldü

"HER ŞEY YOLUNDA"

Lüks araç sevgisi ile gündeme gelen Turan, 10 milyonluk özel yapım aracı ile ilk kez görüldü.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Arda Turan gazetecilere, "Avukatım ile birlikte ticari işlerim ile ilgili bir toplantı yaptık. Her şey yolunda" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Haberler

500

Yorumlar (54)

MEMET33:

SİZDE HALA FATİH TERİME LAF SÖYLETMEYİN, 3 KURUŞUNUZDAN ARTTIRIN MAÇ İZLEYİN EN BÜYÜK BİZİM TAKIMIMIZ DEYİP GURURLANIN AÇ VE UYKUSUZ KALIN Kİ, BUNUN GİBİ ADAMLAR ZENGİNLESİNLER. MİLYONLUK ARAÇLARA BİNSİNLER.

19
3
yanıtYanıtla
TARAFSIZ:

NEYSEKİ ÖLÜM HERKESİ EŞİTLİYOR

14
4
yanıtYanıtla
es:

kefenın cebi yokk

yanıt0
yanıt0
bilim adamları aç:

Gelecek yetiştiren öğretmenlerin aldığı para bak. Bi de top peşinde koşturup duranların yaptıklarına bak. Böyle örneklerle gençlerin kendilerine akademik kariyer hayali kurmalarını ve o yönde çalışmalarını daha çok beklersiniz. Kısa yoldan para nasıl kazanılırsa artık millet ona yöneliyor. Eğitimli gelecek göremeyeceğiz bundan sonra.

12
6
yanıtYanıtla
fiko:

bomboş bir yorum. sanki herkes iyi futbolcu olabiliyor da kolay yoldan emeksiz para kazanabiliyor. ayrıca futbolcu olupta emeksiz nasıl oluyor merak ettim. global bir iş yapıyorsan tabi ki iyi para kazanırsın.

yanıt4
yanıt7
FUTBOLCULAR TOK:

Arz talep.

yanıt1
yanıt0
CORÇ:

İTİBARDAN TASARRUF OLMAZ. ARDA REİS TÜRK FUTBOLUNUN GELMİŞ GEÇMİŞ EN AMA EN İYİ OYUNCUSUDUR. NOKTA!. EFSANE DİYE ANILAN DİĞER İSİMLERİN ESAMESİ BİLE OKUNMAZ. TEK BİR EFSANE VAR ODA ARDA!

3
14
yanıtYanıtla
BORÇ:

Sen biraz geçmişe dön bak!!! Serhat''a, Tuncay''a, Tanju''ya, Hami''ye, BÜlent''e konu sadece futbolsa adamlık değilse o ayrı, bu ülke bir çok futbolcu yetiştirdi çok güzel temsil ettiler sahalarda ama önemli olan sahanın dışında da örnek olmak bir sporcu için, saçma işlere bulaşmamak. . . .

yanıt0
yanıt1
CORÇ:

ONLAR MI EFSANE HAHAHA. ARDA TEKTİR KISKANANLAR ÇATLASIN! NOKTAAAA. . .

yanıt2
yanıt3
Izmırlı:

Topcu desen topcu degıl

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title