Haberler

Arda'nın menajeri Ahmet Bulut konuştu: Arda, Galatasaray'ı istiyor

Güncelleme:

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, "Arda için Avrupa'dan iki takımla görüşüyorum. Ancak Arda Turan, Galatasaray'ı istiyor. Galatasaray'dan haber bekliyor" dedi.

Medipol Başakşehir ile olan sözleşmesini fesheden Arda Turan için Brezilya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Brezilya basınına yansıyan haberlere göre tecrübeli futbolcu, Filipe Luis'le olan yakın arkadaşlığı nedeniyle Flamengo'yla masa oturdu. Ancak, Arda'nın menajeri Ahmet Bulut bu iddiaları yalanladı. Akşam'a konuşan Bulut, çıkan bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TERİM İLE YÖNETİM ARASINDA ARDA ÇATLAĞI

Arda'yla birçok kulübün ilgilendiğini belirten Bulut, tecrübeli futbolcunun önceliğinin ise Galatasaray olduğunu söyledi. Ahmet Bulut, "Arda için Avrupa'dan iki takımla görüşüyorum. Ancak Arda Turan, Galatasaray'ı istiyor. Galatasaray'dan haber bekliyor" dedi. Bilindiği gibi G.Saray'da Teknik Direktör Fatih Terim ile yönetim arasında Arda Turan'ın transferi için görüş ayrılığı var.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Bulut Galatasaray Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

NE AYAKSINIZ:

Arda eskisi gibi oynamıyor takımı yavaşlatır diyenler: arkadaş adam zaten oynayamazsa hoca da oynatmaz.yani kim formdaysa ve takıma katkı sağlıyorsa o oynar.formsuz olan arda da bazı maçlarda son 10-15 dk girer oyuna.bu durumda takıma nasıl zarar verebilir ki?zaten az para alacak.derdiniz ne sizin ruh hastası mısınız??

22
6
yanıtYanıtla
emoxxx:

gelsin kapımız açık . arda turan galatasarayın evladıdır. evlatlar bazen üzer bazen sevindirir.

16
10
yanıtYanıtla
HEY CİMBOM HEY:

Arda gelmeli. net.

16
9
yanıtYanıtla
Aslan:

Arda Galatasarayın sembol ismidir Yeniden sarı kırmızı formayı giymelidir

17
6
yanıtYanıtla
....:

Bedava gelicekse neden gelmesin ki?Yedek oturmaya alışmış adam sorun çıkaracağını sanmıyorum. . Rotasyonlu kadroda düşünülebilir. . Olayı bu kadar uzatmanın anlamı yok al dursun kenarda. .

9
5
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Belhanda''ya bu kadar tahammül gösteren büyük GS taraftarı ne olursa olsun evladına eski kaptanına sahip çıkacaktır ve bence çıkmalıdır, Arda çok büyük hatalar yaptı haddini aştı evet bunlar doğrudur, ama Barcelona''da oynarken bile kolunda sarı kırmızı bileklik vardı bunu unutmayalım, kalbinde her daim GS sevgisini taşıyan bu insan bence bir şansı daha hak ediyor, dediğim gibi Belhanda gibi işe yaramaz ve aynı zamanda hadsiz kendi taraftarına küfür edecek kadar ileri giden mi? Arda mı?

5
8
yanıtYanıtla
Gs:

Ardayi Alin lutfen

9
4
yanıtYanıtla
yorumcu:

bir fenerli olarak ardanın GS gelmesini isterim çok faydalı olur. . .

7
5
yanıtYanıtla
Memleketim:

Menejerler bir avukatlar iki, isleri gücleri yalan dolan. Varsa isteyen atin imzayi gitsin. Arda futbolcu deyil artik.

5
2
yanıtYanıtla
Abc:

Olabilir

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title