Haberler

Antalyaspor ile Tatil.com Sponsorluk İmzaladı

- Antalyaspor ile Tatil.com sponsorluk imzaladı

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk :

"Sponsorluk hedefimiz 10 milyon TL"

Tatil.com Genel Müdürü Uğur Altun

"Bu güzel kulübe sponsorlukla destek olduğumuz için mutluluyuz"

ANTALYA - Antalyaspor, Tatil.com ile 1 yıllık sırt sponsorluğu anlaşması imzaladı. Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, sponsorluk hedeflerinin 10 milyon TL olduğunu söyledi.

Kadrosunda Samuel Eto'o, Samir Nasri, Jeremy Menez gibi dünyaca ünlü yıldızlar bulunduran Antalyaspor, Antalya Stadyumu Protokol Alanı'nda Tatil.com ile 1 yıllık resmi sırt sponsorluğu imzaladı. İmza törenine, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve Tatil.com Genel Müdürü Uğur Altun katıldı.

Öztürk: "Tatil.com'a teşekkür ediyoruz"

Sırt sponsorluğunu Tatil.com'a verdiklerini ifade eden Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, "Bu yıl formamızdaki sırt reklamı sponsorluğunu Tatil.com ile anlaşarak karar verdik. Kendileri geçen yıl da daha kapsamlı bir sponsorluk anlaşması imzalamak istedi. Bu sezona niyet oldu. Kendilerine Antalyaspor'a destekleri için teşekkür ediyorum. Bizim adımıza yapılan transferlerin takımın gidişatının Tatil.com gibi firmalarla taçlandırılması bizim için de onur oluyor. Burada da umarız ki kendileriyle gelecek senelerde de anlaşmalar yaparız" dedi.

"Opet ve Regnum sponsorlukları tanıtılacak"

Stadyum ve göğüs sponsorluk anlaşmalarının Regnum ve OPET ile yapılacağını dile getiren Başkan Öztürk, daha yüksek gelecek tekliflerde sponsorlukların değişebileceğini söyledi. Öztürk, "Yönetim kurulu olarak anlaşma süreci devam ediyor. Milli maç öncesi bunun tanıtımını yapacağız. Statta isim giydirilmeleri ile ilgili son çalışmalar yapılıyor. Regnum forma sponsorluğunda da İATİ ile geçen yıl gelen anlaşma gereği birkaç maçta çıktık. Kendimiz değer gördüğümüz için onun için ayrı yapacağız. Şuan ki Regnum-Opet anlaşmasında da maddelerimiz olacak. Eğer tekliften daha yüksek teklif verilirse sezon içerisinde bu anlaşmayı değiştirmeye varız. Belirli bir değerin altında olmasın istiyoruz alınacak sponsorlukların. Antalyaspor'a inanan firmalarla anlaşmak istiyoruz. Elimizden gelen desteği veririz. Regnum ve Tatil.com gibi turizmin ana yerinde olan firmaların Antalyaspor'u desteklemesi güzel oldu" şeklinde konuştu.

"Sponsorluk hedefimiz 10 milyon TL"

Sezon başında düşündükleri sponsorluk rakamlarının 10 milyon TL olduğunu belirten Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, "Sezon başında düşündüğümüz rakam 10 milyon TL. Gelecek sponsorluklarda bunun altında olmayacağız. Söylediğim gibi rakam vermekten kaçınsam da insanlar özellikle rakamları merak ediyorlar. 10 milyon hedefinden uzak olmayacak hatta fazla olacak. Bu da geçmiş dönemlerdeki bütçelerden daha yüksek bir rakam olacak. Toplam olarak en büyük sponsorluk rakamları olacaktır" diye konuştu.

"Sivasspor maçı bizim için önemli"

Sivasspor maçının kendileri için önemli olduğunu söyleyen Öztürk, "Bizim için önemli bir maç. Yeni hoca ile çıkacağız. Hocamız için de önemli bir karşılaşma. Sivasspor maçından sonra ilk mücadeleyi evimizde oynayacağız. Olası iyi gidişimizi sürdürmek istiyoruz. Osmanlıspor maçında takım iyi bir reaksiyon verdi. İnşallah Antalyaspor'u hak ettiği yerlerde göreceğiz. Futbol anlamında ve marka anlamında da başka yerlerde göreceğiz. Son maçta bu ışığı gördüm" dedi.

"Hedefimiz Avrupa kupalarına gitmek"

Hedeflerinin Avrupa kupalarına gitmek olduğunu dile getiren Başkanı Ali Şafak Öztürk, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Avrupa'ya gitmek istiyoruz. ya ilk 4 içinde ya da kupayı kazanarak Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Takımda bu potansiyel var. Hedefimiz Antalyaspor'u Avrupa kupalarına götürmek."

Altun: "Bu güzel kulübe sponsorluk anlaşmasıyla destek olduğumuz için mutluyuz"

Geçen sene de kımızı-beyazlı takımla sponsorluk anlaşması yapmak istediklerini dile getiren Tatil.com Genel Müdürü Uğur Altun, "Bizim geçen seneden bu yana görüşmelerimiz vardı. Bu sene bu anlaşmayı yaptık. Öncelikle profesyonel anlayışla Antalyaspor ile doğru bir anlaşma yaptık ve bunun için teşekkür ederim. 2005 yılında Türkiye iç turizminde yerli turistlere hizmet veriyoruz. Antalya bizim lokomotifimiz oldu. Bu güzel kulübe sponsorluk anlaşmasıyla destek olduğumuz için heyecan ve mutluluğumuz var. Bu birliktelik inşallah katlanarak devam eder diye umuyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali Şafak Öztürk Antalyaspor Uğur Altun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title