Haberler

Annelerini Öldüren Kız Kardeşlerin Tahliye Edilmesine Dedeleri Tepki Gösterdi

Güncelleme:

İzmir'de annelerini 24 yerinden bıçaklayarak öldüren iki kız kardeşin 5 yıl cezaevinde yatıp ardından tahliye olmasına tepki gösteren dede ve anneanne "Bundan sonra torun diye bir şey yok, bunların cezasını çekmesini ve ölesiye kadar yatmalarını istiyoruz." dedi

İzmir'in Aliağa ilçesinde, anneleri Gülseren Süngü'yü (39), 24 yerinden bıçaklayarak öldüren iki kız kardeşten 20 yıl ceza alan Şeyda Pınar (19) ile 10 yıl ceza alan Beyza Pınar (17) 5 yılın ardından tahliye oldu. Bunun üzerine Kasım Süngü (70) ve eşi Cevriye Süngü (62), torunlarını reddettiklerini söyleyerek, adalet istedi.

ANNELERİNİ ELEKTROŞOKLA BAYILTIP BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜLER

13 Eylül 2013'te Yeni Mahalle 525 Sokak'ta meydana gelen olayda, iki kız kardeş, annelerinden şiddet gördüğünü ve eve gelen erkeklerin karşısında zorla dans ettiklerini ileri sürerek, akşam saatlerinde Gülseren Süngü'yü elektroşok cihazıyla bayıltıp, 24 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

5 YIL CEZAEVİNDE YATTILAR, TAHLİYE OLDULAR

Karşıyaka 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi görülen duruşmalarda abla Şeyda Pınar 20, Beyza ise 10 yıl hapis cezası aldı. 5 yıl cezaevinde yatan iki kız kardeşin uygulanan cezada haksız tahrik hükümlerinin azami derecede olması gerektiği kanaatine varan Yargıtay, yeniden yargılaması yapılacak olan Şeyda ile Beyza'nın mahkeme sonuçlanana kadar tahliyesine karar verdi.

"2 KIZ KARDEŞ BİRLİK OLUP ANNELERİNİ ÖLDÜRMÜŞ"

Aydın'ın Efeler ilçesi kırsal Eğrikavak Mahallesi'nde yaşayan dede Kasım Süngü, kızının mezarı başında dua ederek, "Sabah doktora kontrol için gideceklermiş o gece iki kız kardeş birlik olup annelerini öldürmüş. Elektroşok ile bayıltıp sonra bıçaklayarak öldürmüşler. 5 yıl yatıp serbest kaldılar.

"BUNDAN SONRA TORUN DİYE BİR ŞEY YOK"

Bende bundan sonra torun diye bir şey yok. Annelerinin gerçekten bir şeyini yakalamış olsalardı. Ben onların her zaman yanlarında olurdum. Şu an bende öyle torun yok" derken, anne Cevriye Süngü ise gözyaşları içinde, "Biz bunların cezasını çekmesini ve ölesiye kadar yatmalarını istiyoruz. Bunların yüzüne bile bakmak istemiyorum. Bunlar annelerini öldürdü, kuş yavrusu öldürdüm sandılar. Böyle bir kanun olmaz ben böyle kanun istemiyorum. Adalet istiyorum. Anneleri öleli 5 yıl oldu kanun onlara serbestlik verdi" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (40)

ibo:

bekarsa bırı ıle evlenırım olabılır hatasız ınsan olamamz olmus bırkere

0
36
yanıtYanıtla
ölü:

seni de öldrsün

yanıt7
yanıt1
yaradılanı sevki yaradanda seni sevsin:

anne ne yaparsa yapsın öldüremesin ALLAH CENNETİN kokusunu bile alamaz ebedi cehennemde kalacaktır anne veya babasını öldüren diyor ayrıca insan öldürmeyi şittetle yasaklayor bunlar annelerini öldürmüş o kızların yanlış ilişkilerini anneleri biliyordu rahat takılalım diye öldürdüler caniler

yanıt6
yanıt5
Fenerbahçe:

Kızlar doğrusunu yapmış dedesi karşılama töreni yapması gerekiyordu

2
33
yanıtYanıtla
Saygı:

Kızların ne yaşadığını biliyor musun? Ya bahane veya ağız birliği yaparak uydurmuşlarsa? Burada bilip bilmeden ahkâm kesmemeli.

yanıt9
yanıt11
Zaza:

Anneyi öldurmenin hic bir bahanesi olamaz

yanıt26
yanıt1
vatandaş:

şimdi kızları alacak delikanlı aranıyor anasını kesen sizi ne yapar düşünün

26
3
yanıtYanıtla
OLMADI:

atsan atılmaz satsan satılmaz allah size sabır versin kim bilir neden yaptılar

23
2
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Şimdide orda burda dolaşır bu kızlar malum ne iş yapacakları

19
3
yanıtYanıtla
albatros 2019:

bu nasıl adalet 20 sene ceza ver 5 yılda bırak.vay be vallahi cana kıymak bu kadar basitmi hemde annelerini bilerek tasarlayarak öldürüyorlar bunun şunusu bunusu yok.....

19
2
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title