Haberler

Anadolu Efes Avrupa'da Hız Kesmedi

Güncelleme:

CSKA Moskova'yı 63-60 yenen Anadolu Efes, galibiyet serisini sürdürdü ve 7. galibiyetini aldı.

Turkish Airlines Euroleague'de Top 16 mücadelesinde Anadolu Efes, evinde konuk ettiği CSKA Moskova'yı son periyotta bulduğu sayılarla 63-60 yenerek, üst üste 7. galibiyetini aldı.

Anadolu Efes, ilk maçta deplasmanda 90-71 yenildiği rakibinden rövanşı alırken, CSKA Moskova ile aralarında oynanan son 11 maçta da 2. galibiyetini elde etti.

ANADOLU EFES'İ FARMAR SIRTLADI

Karşılaşmada 26 sayı, 4 ribaunt ve 5 asistle oynayan CSKA Moskovalı Teodosic, maçın en skorer ismi oldu. Anadolu Efes'te ise 15 sayı üreten Farmar, takımını sırtlayan isimdi. Farmar'ın yanı sıra lacivert-beyazlı takımda Lucas 14, Semih Erden ise 10 sayı kaydederek çift hanelere ulaştı.

Anadolu Efes, CSKA Moskova'nın 20'de 7 üç sayılık isabetine karşı 15'de 2 gibi kötü bir yüzde ile mücadele etti.

MAHMUTİ: ÖNEMLİ BİR RAKİPLE KARŞILAŞTIK

Abdi İpekçi Arena'da oynanan mücadelenin sonunda açıklamalarda bulunan Anadolu Efes Başantrenörü Oktay Mahmuti, "Önemli bir rakibe karşı önemli bir galibiyet aldık" dedi.

İlke çeyrekte çok basit sayılar yediklerini vurgulayan Mahmuti, "Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Maça konsantre olamadık ve dikkatimizi yeterince veremedik. Belki de atmosferden etkilendik. Neticede iyi bir basketbol oynamadık. İkinci yarıda daha iyi basketbol oynadık. Neticede önemli bir rakibe karşı önemli bir galibiyet elde ettik. Bu galibiyeti oldukça güzel ve keyifli ortamda aldık ama bu daha sonrası için bize bir sorumluluk da getiriyor. Bunu devamına yeni galibiyetler eklememiz gerekiyor" diye konuştu.

Anadolu Efes'in başarılı oyuncusu Vujacic, karşılaşmada girdiği ikili mücadelede yaşadığı sakatlık adına da açıklamada bulunan Oktay Mahmuti, "Şuan için sakatlığının ne kadar ciddi olduğunu bilmiyoruz ama çok da basit olmadığının farkındayız" şeklinde konuştu.

Anadolu Efesli oyuncuların yer aldığı reklam filminden haberi olduğunu belirten Başantrenör Mahmuti, "Reklam filminde yer almadım. Ancak durumdan haberim vardı. Keyifle izledim" yorumunda bulundu.

Anadolu Efes Başantrenörü Oktay Mahmuti, son zamanlarda iyi atmosferlerde maçlar oynadıklarını vurgulayarak, "Real Madrid maçında keyifli bir atmosfer vardı. Bu akşam o geceden de keyifli bir salonda maça çıktık. Karşılaşma bir şölen havasında geçti. Basketbola olan ilgi gittikçe tırmanıyor, bunu seyircinin bilet talebinden de görüyoruz" dedi.

Anadolu Efes'i aldığı galibiyetten dolayı tebrik eden CSKA Moskova Başantrenörü Ettore Messina, "Maçın sonucunu son 4 dakikada verdiğimiz hücum ribaundları belirledi. Fizik gücü açısından çok büyük bir mücadele oldu ve sonucu detaylar belirledi. Bu önemli anlardan birisi de ikinci çeyreğin başında yakaladığımız farkın erimesiydi. İkinci yarıda rakibimiz bize yaklaştı. Yalnız maçı değiştiren önemli noktalardan birisi de son 4 dakikada verdiğimiz hücum ribauntlarıydı. Anadolu Efes'i aldıkları bu önemli galibiyetten dolayı tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Türkiye A Milli Basketbol Takımı'nın başına geçeceğiyle ilgili iddialarına cevap veren Messina, böyle bir durumun olmadığını ve herhangi bir teklif almadığını dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Anadolu Efes Moskova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title