Haberler

Alman Turizmciler Antalya'da

Alman Seyahat Acentaları Birliği (Drv), 14-18 Kasım 2007'de Belek'te Gerçekleştirecekleri Olağan Toplantı Öncesinde Antalya'da Basın Gezisi Düzenledi. Drv Basın Sorumlusu Torsten Schaeffer ve Alman Gazeteciler, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsmail Afşar'ı Ziyaret Etti. Drv Basın Sorumlusu Schaeffer, Antalya'da Bulundukları Süre İçerisinde Geziler Yaptıklarını ve Şehri Çok Beğendikle...

Alman Seyahat Acentaları Birliği (DRV), 14-18 Kasım 2007'de Belek'te gerçekleştirecekleri olağan toplantı öncesinde Antalya'da basın gezisi düzenledi. DRV Basın Sorumlusu Torsten Schaeffer ve Alman gazeteciler, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsmail Afşar'ı ziyaret etti. DRV Basın Sorumlusu Schaeffer, Antalya'da bulundukları süre içerisinde geziler yaptıklarını ve şehri çok beğendiklerini belirtti.

Kasım ayında gerçekleştirecekleri toplantı öncesinde ön bir çalışma yapmak için Antalya'da bulunduklarını belirten Schaeffer, "Toplantıya Almanya'da görev yapan bine yakın tur operatörü katılacak. Toplantıda ayrıca başkanlık seçimi de yapılacak. Kasım'da tekrar Antalya'da misafir olacağımız için çok mutluyum" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanvekili İsmail Afşar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Afşar, Alman gazetecilerin turizmle ilgili sorularını yanıtladı. Antalya'ya gelen turist sayısında Almanlar'ın birinci sırada olduğunu hatırlatan Afşar, Antalya'da turizmin geliştirilmesi için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Antalya'da uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yaptıklarını belirten Afşar, "Altın Portakal Film Festivali, Piyona Festivali, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen Çocuk Festivalleri hep uluslararası boyutta düzenleniyor. Antalya turizmi sadece deniz ve güneşten ibaret değil. Tarihi, doğa güzellikleri, tarımı ile Antalya tam bir dünya kenti. Antalya'nın tanıtımı konusunda eksiklerimiz var. Tanıtım çalışmalarını da tamamlarsak, Antalya dünyada tanınan bir kent olacak.

Zaten tanınıyor ama daha çok tanınacak" dedi.

Afşar ziyaretin ardından Alman konuklarına, Antalya tanıtım seti ve damak tadı reçel hediye etti.

(AT-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title