Haberler

Löw konuşuluyordu! Alman teknik adam Stefan Kuntz, Milli Takımımız için İstanbul'a geldi

Güncelleme:

Milli Takım'ın yeni hocası yüksek ihtimalle Stefan Kuntz oldu. 58 yaşındaki teknik adam görüşmeleri tamamlamak için İstanbul'a geldi. Futbolculuk döneminde Beşiktaş'ta da top koşturan Kuntz'un yardımcılarından biri Türk olacak. Alman Milli Takımı'nın eski hocası Löw gündemdeyken, U-21'in hocasının gelmesi dikkat çekti.

Almanya U21 Takımı'nı çalıştıran, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Alman teknik adam Stefan Kuntz, A Milli Takımımız için İstanbul'a geldi.

58 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcının yardımcılarından biri de Türk olacak.

HAMİT ALTINTOP ARAŞTIRDI

TFF Milli Takımlar Sorumlusu görevine atanan Hamit Altıntop, hoca konusunda yektilendirilmişti. Kuntz isminin, Almanya'da araştırmalar yapan Hamit Altıntop'un tavsiyesi olduğu belirtiliyor.

Alman teknik adam Stefan Kuntz, Milli Takımımız için İstanbul'a geldi

BEŞİKTAŞ'TA OYNAMIŞTI

Futbolculuk kariyerinde forvet bölgesinde oynayan Kuntz, 1995-96 sezonunda Beşiktaş'ta top koşturmuştu. Kuntz, 30 maçta 9 kez fileleri sarsmıştı.

Alman teknik adam Stefan Kuntz, Milli Takımımız için İstanbul'a geldi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Joachim Löw Milli Takım Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (7)

Yusuf Açıkyıldız:

Saçmalamayın Lütfen. Yabancı Teknik Direktörden hiç bir hayır gelmez.... Türk Futbolunu ve Türk Futbolcularını tanıyan , iyi bilen Ertuğrul SAĞLAM gibi. Okan BURUK gibi, Yılmaz VURAL gibi, Ünal KARAMAN gibi, Hamza HAMZAOĞLU gibi yiğitlerimiz varken, yazık etmeyin Milli Takımımıza... Türkün, Türkten Başka dostu yok. UNUTMAYIN...

8
33
yanıtYanıtla
Ali Yıldız:

Milli takım diyorlar yabancı hoca getiriyorlar. Bu adamı getirenlerin dna sına bir bakılmalı nerelin malı diye

9
17
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

İyi bir seçim. Genç ve Avrupa futbol bilgisi iyi görmek gerek.

11
7
yanıtYanıtla
Mesut Bayır:

Beşiktaş'da oynadığı dönemi biliyorum. Bence Türkiye ye gelen en iyi yabancı futbolcu oydu. Milli takımda da başarılı olur inşallah. Ama Türk varken yabancı hoca olmadı. Futbol sektöründe herşey yolunda görünüyor.. sanki kriz yok gibi. Futbolcu kazanıyor, yönetim kazanıyor ama başarı yok. Bence hocadan önce bu değişmelidir. Aksi halde Şenol Güneş den farklı olmaz

6
9
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Türkiye’ye gelen en iyi yabancımıydı yaaa he he , alex ve Hagi dışında kim geldiyse bu iki oyuncu kadar etmedi

yanıt2
yanıt1
Boray Borton:

Hiç akıllanmayacağız hiç...

4
3
yanıtYanıtla
Veysel Aydogdu:

Çok iyi Alman ekolü alman disiplini şart.

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title