Haberler

Alman Lisesi Mezunlarından Bülent Eczacıbaşı'na Biyografi

Alman Lisesi Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen, Alman Lisesi'nin 150. yıl kutlama gecesinde, mezunları arasında yer alan ve okul tarihinin en yüksek not ortalamasına sahip olan Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı'na, özel olarak hazırlatılmış biyografisi armağan edildi.

Alman Lisesi Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen, Alman Lisesi'nin 150. yıl kutlama gecesinde, mezunları arasında yer alan ve okul tarihinin en yüksek not ortalamasına sahip olan Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı'na, özel olarak hazırlatılmış biyografisi armağan edildi.

Bülent Eczacıbaşı, Alman Lisesi'nin 150 yıldır ülkemizde çalışma disiplinine sahip, sorgulama alışkanlığı olan, hümanist düşünce ile tanışmış, dünyanın herhangi bir yerinde öğrenimlerini ve yaşamlarını sürdürmek için gereken bilgi ve yetkinliklerle donatılmış genç insanlar yetiştirdiğini belirterek, "Bunun değerini hepimiz biliyoruz, gururunu paylaşıyoruz" dedi.

Alman Lisesi'nin 150. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında Büyük Kulüp'te düzenlenen geceye 300'ü aşkın Alman Lisesi mezunu eşleri ile birlikte katılırken, Almanya Başkonsolosu Michael Reiffenstuel, Alman Lisesi İdare Derneği Başkanı Mithat Cin ve Alman Lisesi Okul Müdürü Axel Brott da davetliler arasında yer aldı. Mezunlar, Almanya'dan özel davetle gelen bir müzik ve dans grubunun ardından Erol Evgin'in performansıyla eğlenirken, kendisi de şarkıcı, yapımcı ve sunucu olan Alman Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Serhat Hacıpaşalıoğlu da söylediği şarkılarla alkış aldı.

Alman TV'sinin tanınmış sunucularından Nazan Eckes'in sunuculuğu üstlendiği gecenin sonunda, üzerinde Bülent Eczacıbaşı ile birlikte, okulun tanınmış mezunlarından Nazlı İmre ve Cüneyd Zapsu'nun şekerden yapılmış figürleri bulunan ve okul binası şeklinde yapılmış dev 150. yıl pastası kesildi. (Fotoğraflı) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Eczacıbaşı Topluluğu Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title