Haberler

Son dakika spor: Aliağaspor FK'dan transfer şov

Güncelleme:

Son dakika haberler... BÖLGESEL Amatör Lig ekibi Aliağaspor FK, yeni sezon öncesi 6'sı iç transfer olmak üzere toplam 19 futbolcuyla anlaştı.

BÖLGESEL Amatör Lig ekibi Aliağaspor FK, yeni sezon öncesi 6'sı iç transfer olmak üzere toplam 19 futbolcuyla anlaştı. Sarı-siyahlılar, anlaştığı futbolcular ile kulüp binasında toplu imza töreni düzenledi. İmza törenine Aliağaspor FK Başkanı Kamil Önal ile futbolcuların tamamı katıldı.

İzmir ekibi dış transferde Belediye Derince'den forvet Tayfur Emre Yılmaz, Somaspor'dan sol bek Hakan Çakır, Uşakspor'dan sağ bek Levent Aktuğ, Ayvalıkgücü Belediyespor'dan orta saha Sergen Ekinci, Sökespor'dan orta saha Barış Tenşi ve sağ kanat Mert Kurbaş, Kuşadasıspor'dan orta saha Murat Arslan ve sağ kanat Abdullah Çınar, Tepecikspor'dan stoper Alper Sürücü, Çiğli Belediyespor'dan stoper Hasan Ayçiçek, Ordu Spor 1967'den sağ kanat Furkan Yıldırım ve sol kanat İlker Ataseven, Bolvadin Belediyespor'dan sol kanat Ali Şentürk ile sözleşme imzaladı.

Aliağaspor FK, geçen sezon takımda yer alan Ersin Aslantoğ, Ömer Can, Ali Yasin Demir, Mert Kuleli, Raşit İlçebaylık ve Batuhan Doğrukıran ile sözleşme yenilendi.

FUTBOLCU İLKER ATASEVEN: ŞAMPİYONLUK YAŞAMAYA GELDİM

Aliağa'da şampiyonluk yaşamaya geldiğini ifade eden yeni transfer İlker Ataseven, "Her futbolcunun futbol oynamayı istediği bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Aliağaspor FK, senelerce takip ettiğimiz, önemli hedefleri olan bir takım, tesis anlamında da çok üst düzey bir kulüp. Buraya dördüncü şampiyonluğumu yaşamaya geldim" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ayvalıkgücü Belediyespor Tayfur Emre Futbol Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title