Haberler

Ali Koç, Nihat Özdemir'e harcama limitleri konusunda bir kez daha patladı: Ben aptal mıyım?

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu çerçevesinde çıkan harcama limiti ve yapılandırma krizi hakkında TFF Başkanı Nihat Özdemir'e karşı sert sözler kullanıp "Onlara yaptırım uygulamazlar ama başkasına uygularlar. Ben aptal mıyım 25 milyon TL istemeyeceğim?" sözleriyle gündeme oturdu.

Futbol kulüplerindeki yapılandırma gelişmesi tartışma konusu olmaya devam ediyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Başkanı Nihat Özdemir'insözlerine sert tepki gösterdi. Olay açıklamalarda bulunan Koç, "Diğer kulüpler imzaladı ama kendi bilecekleri iş. Fenerbahçe'nin yükü diğerlerine göre çok büyük. Onlara yaptırım uygulamazlar ama başkasına uygularlar. Ben aptal mıyım 25 milyon TL istemeyeceğim? Haklı olduğumuzu söylüyorlar ama bir şey yapmıyorlar. İnşallah doğru yolu bulacağız" diye konuştu.

"ADİL BİR ŞEY DEĞİL"

Yönetimin, eski yönetimin borcuna kefil olmasını doğru bulmayan Koç, " Nihat Özdemir'e 2011 üzerinden tepki gösteren Fenerbahçe Başkanı, "TFF Başkanı Nihat Özdemir, içeriden haber sızdırıyor. Çıkmış 'Ben başkan olsam, Fenerbahçe için yapılandırmaya imza atardım' diyor. Hazine garantili işleri ben de imzalarım. Sen neye imza atıyorsun? Daha 2011 şampiyonunu söyleyemiyorsun. Dört yerden görüş aldık. Bankalar Birliği ise farklı şey söylüyor. Görüşeceğiz, hepsini anlatacağız. Yönetimin, eski yönetimin borcuna kefil olması adil bir şey değil" ifadelerini kullandı.

"HER ŞEYE HAZIRLIKLIYIZ"

Koç, TFF'den gelecek olan her şeye hazırlıklı olduklarını da söyleyip "TFF Başkanı Nihat Özdemir 'Hangi bankayla anlaşırlarsa, kabul edeceğiz' diyerek stratejik bir açıklama yaptı. Devre arasında yapılandırmamız kabul etmedi. Köşeye sıkıştırılmış durumdayız. 64 milyon eurodan 18 milyon euroya inmek mümkün değil. TFF işine gelmedi mi '21 kulüp imzası olsun' diyor. Olsun da senin görevin ne? 19 kulüp kabul etti, 2 kulüp kabul etmedi nasıl olacak? Bu nasıl bir demokrasi? Sabırlıyız, her şeye hazırlıklıyız" dedi.

"BU HARCAMA LİMİTİ DÜZELECEK"

Yapısal sıkıntılar olduğunu vurgulayan başkan, "Diyelim ki puan silme cezası verilecek, ancak puan silme cezası bir sene sonra veriliyor. 1 puanla şampiyon olan takım, 3 puanı silinse şampiyon değişecek ama yapısal sıkıntılar var. 'Fenerbahçe'yi kuvvetlendirmek istemiyoruz' deseler kabul edeceğiz. Ancak Kasımpaşa da durumun değişmesini istiyor. Bu harcama limiti düzeltilecek. Ne zaman düzeltilecek, zaman gösterecek" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nihat Özdemir Fenerbahçe Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (21)

harun:

ağlamaktan başka bir icraatini daha göremedik.

3
11
yanıtYanıtla
eee,eevvet:

değilmisin, mirasyedi

5
9
yanıtYanıtla
GEYSE:

Sen beyinsiz misin Bence EVETTTTT

yanıt5
yanıt2
Doğruya doğru:

Biraz aklını kullanan taraflı tarafsız herkez türk futbolunun Nihat Özdemir aracılığyla peşkeş çekildiğini anlar. Ne biçin yurttaşsınız ya? Adam kredi alacaksın 2 sene ödemeyeceksin ama sonra kazandığının 3/2 si benim olacak diyor. Hemde benim dediğim yerden çekeceksin krediyi diyor. Ali Koç sanane kardeşim benim bankam var daha iyi şartlarda kredi alacam diyor, hayır illa bizim dediğimiz yerden alacaksın diyen tff var. Hani kluplere yardım etmek istiyordun?

10
1
yanıtYanıtla
ŞAKAMISIN:

Adam kredi çekeceksin 3 te 2 si benim olacak demiyor bunlar zaten kulüplerin borçları kulüplere yıllarca bu paralar karşılıksız verildi aklını kullanan yurttaş bu paraların alınmasını ister zaten biraz kullananda alınmaını ister ha ali koçun dediği daha uzun vadede alınsn oda haklı

yanıt1
yanıt0
adil ol:

fenere haksızlık yapılıyor bunu ne zaman anlarlar anlarlar lig dibe vurduğu zaman

7
3
yanıtYanıtla
Adil olsalar:

Fb nin geçen sezon 3 puanı silinirdi. Limit i aştı. Yine aynısı. Yalandan limit yalandan itira,z:)

yanıt0
yanıt0
deniz:

bu kocun yaptiklarini baska bir fenerli yapsa asarlardi adam iki sezondur fb kume dusmeye oynatiyor dunyaca unlu basket takimini amatore cevirdi comali diye bir adam getirdi 45 cop topcuya milyonlari cope atti cikmis utanmadan baskasini sucluyor baba parasiyla sirket yonetmek kolay dimi ali efendi. . . .

1
9
yanıtYanıtla
Kalender:

Yüzünde konuşsana bunları sandalın delikanlıları

yanıt0
yanıt0
Ibrahim:

Haklısın başkan hepsi sinirimden kuduruyor ne yaparlarsa yapsınlar başını alacaklar ancak

yanıt0
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title