Haberler

Aleyna Tilki yeni şarkı klibi nerede çekildi, ne zaman çıkacak? Aleyna Tilki yeni şarkısı çıktı mı?

Aleyna Tilki yeni şarkısı Sır için klip çekecek. Sır şarkısı 30 Temmuz'da yüklenmişti. 20 Ağustos Cuma günü ise şarkı klipli olarak tekrardan yüklenecektir. Bunun ardından vatandaşlar Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı ne zaman çıkar? Aleyna Tilki'nin yeni şarkı klibi nerede çekilmiştir? gibi soruların cevaplarını merak etti. İşte tüm cevaplar sizlerle...

Her yaptığıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki, yeni şarkısı Sır'ın klip çekimi için İstanbul'un simgesi olan Kız Kulesi'ne çıktı. Her anını takipçileriyle paylaşan Tilki, Kız Kulesi'ni çatısına çıktığı anların görüntüsünü de yayınladı. Gündem haberler için bizi takip edin. Haberler.com gündemin sıcak konularını sizler için derliyor. Bunun ardından Aleyna Tilki yeni şarkı klibi nerede çekildi, ne zaman çıkacak? Aleyna Tilki yeni şarkısı çıktı mı? merak edildi. İşte cevaplar...

ALEYNA TİLKİ YENİ ŞARKI KLİBİ NEREDE ÇEKİLECEK?

Her yaptığıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki, yeni şarkısı Sır'ın klip çekimi için İstanbul'un simgesi olan Kız Kulesi'ne çıktı. Her anını takipçileriyle paylaşan Tilki, Kız Kulesi'ni çatısına çıktığı anların görüntüsünü de yayınladı.

Şarkıcılık ve oyunculuğu aynı anda yürüyen Aleyna Tilki, Türkiye'yi etkisi altına alan orman yangınlarından dolayı yeni şarkısı Sır'ın klibinin yayın tarihi ertelemişti. 20 Ağustos'ta klibinin yayınlanacağını açıklayan Tilki, çekimlerden kareleri de Instagram hesabından paylaştı.

ALEYNA TİLKİ YENİ ŞARKISI SIR NE ZAMAN ÇIKACAK?

Aslında şarkı 30 Temmuz 2021 tarihinde Youtube'da yayınlanmıştı. Fakat o şarkı klipsiz olarak yayınlanmıştı. Toplamda 800 bin küsur izlenme alan şarkı klipli haliyle tekrardan yayınlanacaktır.

Aleyna Tilki yaptığı paylaşıma göre şarkının klipli hali 20 Ağustos'ta yayınlanacaktır.

Aleyna Tilki yeni şarkı klibi nerede çekildi, ne zaman çıkacak? Aleyna Tilki yeni şarkısı çıktı mı?

KIZ KULESİ'NİN ÇATISINA ÇIKTI

Yeni şarkısının heyecanını yaşayan Aleyna Tilki, 2,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından İstanbul'un tarihi yapılarından olan Kız Kulesi'nde çekilen klibinin kamera arkası görüntülerini paylaştı. Çekimler için Kız Kulesi'nin çatısına çıkan genç şarkıcıya çekim ekibinden görevliler yardımcı oldu.

"KARİYERİMİN EN DEĞERLİ İŞLERİNDEN BİRİ OLDU"

Aleyna Tilki, Instagram hesabından yaptığı paylaşıma da "Büyük tarihi değerimiz Kız Kulesi'nin çatısında, dünyaca ünlü prodüktör Diplo ile yaptığım Türkçe bir şarkıya klip çektik. Klip 20 Ağustos Cuma günü yani üç gün sonra yayında olacak. Kariyerimin en değerli işlerinden birisi Sır. Kalbimi açtım, koydum ortaya ve sonra bir baktım her istediğim olmuş. Çok şükür çok teşekkür emeği geçen herkese" notunu ekledi.

YANGINDA VEFAT EDEN ŞAHİN AKDEMİR İÇİN ORMAN YAPTIRACAK

Türkiye'nin pek çok il ve ilçesinde çıkan yangınlara kayıtsız kalmayan Aleyna Tilki, bir süredir merakla beklenen Sır şarkısının klibinin yayın tarihini ertelemişti. Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz. Tilki, yangın söndürme ekibine yardımcı olurken yaşamını yitiren Şahin Akdemir için de Hatıra Ormanı yaptıracağını açıklamıştı.

ŞARKININ KLİBİ ÇIKTI!

Bugün Youtube Netd kanalında Aleyna Tilki-Sır şarkısının klibi çıktı. Şarkı çok kısa sürede 50 bin izlenme aldı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Aleyna Tilki Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title