Haberler

Alacak-Verecek Tartışması Kanlı Bitti

Ankara'da iki grup arasında çıkan alacak-verecek tartışması kanlı bitti.

Ankara'da iki grup arasında çıkan alacak-verecek tartışması kanlı bitti. Yaşanan silahlı kavgada bir kişi öldü, birisi ağır iki kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, kavga Altındağ Kazım Karabekir Caddesi üzerinde saat 19. 00 sıralarında yaşandı. Bir lokantada aynı masada oturan 4 kişi arasında alacak-verecek tartışması nedeniyle kavga çıktı. Bu sırada N. B. isimli kişi yanındaki tabancayla arkadaşlarının üzerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu M.D., E.G. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi de yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri kafasından vurularak ağır yaralanan E.G'ye ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. M.D. ise yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Arkadaşlarının üzerine kurşun yağdıran N. B. ise caddede devriye görevi yapan sivil polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalarak Asayiş Şibe Müdürlüğüne götürüldü. E.G.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, kolundan vurulan yaralının kaçtığı öğrenildi. M.D'nin cesedi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title