Haberler

AKP Seçmeninin Yüzde 28'i Erdoğan'ın Köşke Çıkmasını İstemiyor

Sayın Yazıişlerine Not: "Seçime Bir Yıl Kala AKP Açık Ara Önde" Başlıklı Haber ile Değerlendirilmesi Ricasıyla.(anka)

SAYIN YAZIİŞLERİNE NOT: "SEÇİME BİR YIL KALA AKP AÇIK ARA ÖNDE" BAŞLIKLI HABER İLE DEĞERLENDİRİLMESİ RİCASIYLA.(ANKA)

Türkbilgi Danışmanlık Araştırma şirketinin anketinde seçmenin cumhurbaşkanlığında adı geçen isimler hakkındaki düşünceleri ile türbanlı cumhurbaşkanı eşi de soruldu.

"Cumhurbaşkanlığına adı geçen isimlere" ilişkin sorunun değerlendirmesinde Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in daha çok sol seçmenden, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in siyasal parti farkı olmaksızın Ege'den oy aldığı belirtildi.

Demirel en fazla oyu DYP seçmeninden alırken DYP'ye oy vereceklerin ancak yüzde 33'ü Demirel'e destek verdi.

Sorunun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili bölümünde yapılan değerlendirmede ise şöyle denildi:

"Örneklem arasında en net tercih Recep Tayyip Erdoğan'da karşımıza çıkmaktadır. AKP seçmeni olmayıp Erdoğan'ın kesinlikle cumhurbaşkanı olması gerektiğini düşünenler yüzde 1, yine AK Parti seçmeni olmayıp Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığına uygun bir isim olduğunu düşünenler sadece yüzde 2 düzeyinde kalmaktadır. Öte yandan AKP seçmenlerinin yüzde 28'inin, Erdoğan'ın cumhurbaşkanına olmasını istemediği ortaya çıkmıştır."

TÜRBANSIZ FİRST LADY'DE "HAYIR"LA "FARK ETMEZ" BAŞA BAŞ

Ankette, "Cumhurbaşkanı eşinin türbanlı olmasını ister misiniz" sorusuna deneklerin sadece yüzde 7.7'i "evet" derken, hayır diyenlerin oranı yüzde 41.5 olarak çıktı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title