Haberler

Akhisar potada karara saygılı

Güncelleme:

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), koronavirüs salgını yüzünden 19 Mart'tan beri durdurulan tüm ligleri bu sezon için küme düşmeyi kaldırarak şampiyon ilan etmeyip sonlandırma kararı alırken Türkiye Basketbol Ligi'nde yer alan Akhisar Belediye Basketbol'da başkan Alper Ayan, kararı...

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), koronavirüs salgını yüzünden 19 Mart'tan beri durdurulan tüm ligleri bu sezon için küme düşmeyi kaldırarak şampiyon ilan etmeyip sonlandırma kararı alırken Türkiye Basketbol Ligi'nde yer alan Akhisar Belediye Basketbol'da başkan Alper Ayan, kararı saygı duyduklarını açıkladı. Ligde 24 hafta sonunda Play-Off hattında 5'inci sırada yer alan yeşil-siyahlılarda Başkan Ayan, "Pandemi döneminde TBF'nin aldığı karara saygı duyuyoruz. Önceliğimiz insanların sağlığı. Sağlık her şeyden önemli, ondan sonrasında spor geliyor. Sezonun devam etme olasılığına karşı biz takım olarak tüm hazırlıklarımızı yapmıştık ve iddiamızı koruyorduk. Sezonun sonunda da başarılı olacağımıza emindik. Fakat bu olağanüstü şartlardan dolayı alınan karar sonrasında bizim bu ihtimalimiz seneye kalmış oldu. Yapacak bir şey yok. Alınan karara saygılıyız. Artık önümüze bakacağız" dedi

Takımdaki oyuncuların mevcut kontrat durumları ile ilgili olarak konuşan Ayan, "Takımımızdaki oyuncuların sözleşmeleri zaten 1 yıllıktı. Sezon bitmiş olduğu için haliyle sözleşmeler de bitmiş oldu. Oyuncularla tekrar masaya oturmak için çok erken. Hocamız, genel menajerimiz, yönetimimiz hep beraber bunun kararını vereceğiz" diye konuştu. Önümüzdeki sezon için teknik heyetin korunup korunmayacağı hususu üzerine ise Alper Ayan, "Teknik heyetimizle devam ediyoruz. Sözleşmelerimiz devam ediyor. Kendileriyle çalıştığımız için de memnunuz. Yeni sezonu birlikte planlayacağız" şeklinde konuştu. Ayan, taraftara, şehre ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu'ya basketbola gösterdikleri ilgi ve desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.


- Akhisar
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Alper Ayan basketbol Türkiye Akhisar Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title