Haberler

EPDK paylaştı, akaryakıt alırken bu konulara dikkat! Doğru bilinen ne çok yanlış varmış

Güncelleme:

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu "Akaryakıt alırken dikkat" konulu infografik hazırlayarak akaryakıt alımında dikkat edilmesi gereken konuları açıkladı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), araç sahiplerine önemli uyarılarda bulundu. Akaryakıt alırken dikkat edilmesi gerekenleri infografikle paylaştı.

"KALİTE AYNI, UCUZ OLANI TERCİH EDİN"

EPDK tarafından yayımlanan infografikte "Akaryakıt kalitesi her lisanslı bayide aynıdır, vatandaşlarımız ucuz olanı tercih edebilir" ifadelerine yer verildi.

"FİYAT FARKI KALİTEDEN KAYNAKLI DEĞİL"

İnfografikte ayrıca "Lisanslı bayilerde satılan akaryakıtın kalitesi şehirlere göre değişmez", "Bayiler arasındaki fiyat farkı akaryakıt kalitesinden kaynaklanmaz" ve " Katkılı ve pahalı akaryakıt daha kalitelidir anlayışı doğru değildir, daha fazla ödeyip katkılı akaryakıt kullanmak tüketici tercihidir" bilgilendirmeleri yapıldı.

Akaryakıt alırken dikkat edilmesi gereken konuları EPDK açıkladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500

Yorumlar (8)

DENİZ:

bırakın onu bunu da şunu söyleyin dolar 7 tl nin altını gördü akaryakıt fiyatları düşmedi 7 tlden tekrar 7. 70 seviyelerine çıktı ve zam geldi bu nasıl bir kafa yapısıdır

18
1
yanıtYanıtla
DEVLET YANLIŞI DÜZELTMEK YERİNE HEP SİZ DİKAT ED:

CEP TELEFONU DOLANDIRICISINA DİKKAT EDİN. BANKAMATİK BİLGİ ÇALANALARA DİKKAT EDİN. SAHTE GIDAYA DİKKAT EDİN. VİRÜSLÜ MAİLE DİKKAT EDİN. NORMAL VİRÜSE DİKKAT EDİN. BENZİNCİYE DİKKAT EDİN. YA BU DEVLET NİYE VAR DİKKAT EDİN DEMEK İÇİN Mİ? NEDEN SUÇLUYU HAPİSTE TUTMAK YERİNE BİZİM BAŞIMIZA BIRAKIYOR? SORSUN BAKALIM VATANDAŞA ORGANİZE SUÇ İŞLEYEN BU ŞEFERSİZLER İÇİN KANUN TEKLİFİ ÇIKARSALAR KAÇ KİŞİ EVET DER. NEDEN HER SORUMLULUK YÜKÜMLÜLÜK BİZDE. YETER KARDEŞİM. VATANDAŞI SUÇLAMAKTAN VAZGEÇİN.

4
0
yanıtYanıtla
:

Lisanssız bayi de mi varmış? Ben bunu anlıyorum. EPDK şaka mısın sen?

2
2
yanıtYanıtla
BRO:

Haftalardır akaryakıta indirim gelecek denildi ama ses seda yok.

2
1
yanıtYanıtla
MESELE BASİT:

aynı derece sizleri kazıklıyoruz zaten, dolayısıyla bayilerin de eksta sizi kazıklamasın.

2
0
yanıtYanıtla
yolcu:

yav şehirden şehire değişmez diyonuzdakocaeli ile balıkesir arasında akaryakıt fiyatları arasında 1 tl fark var nasıl olacak bu. ahanda size burdan sölüyom. yaptırımınız varsa konuşun yoksa bolk eseden atıp tutmasın kimse. eline azcık fırsat geçen hemen vatandaşa yaslama peşinde

0
0
yanıtYanıtla
UMUT:

nedeni basit aslında pandemide 8 tl yi gören dolar varken ham petrol 25 dolardı örn benzin 7 tlydi simdi dolar 7 tl ye düstü fakat ham petrol 60 doları gecti :D yani hertürlü cevo :D

0
0
yanıtYanıtla
aa:

akaryakıt istasyonlarına denetim yok mu? sorumlulugu vatandaşa bırakmak ne derece dogru?. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title