Haberler

AK Parti Kilis İl Danışma Meclisi Şubat Ayı Toplantısı

AK Parti Kilis İl Danışma Meclisi, AK Parti Gaziantep Milletvekili Özlem Müftüoğlu Başkanlığında Toplandı.

AK Parti Kilis İl Danışma Meclisi, AK Parti Gaziantep Milletvekili Özlem Müftüoğlu başkanlığında toplandı.

Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Gaziantep Milletvekili Özlem Müftüoğlu'nun yanı sıra AK Parti Kilis milletvekillileri Hasan Kara, Hüseyin Devecioğlu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Salih Dal, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tanrıaşkı, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ile il ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Ahmet Salih Dal, AK Parti'nin Kilis'te hizmet yolunda büyük tarihi başarılara imza attıklarını belirterek, "Başarıya imza atmanın mutluğunu, sevincini ve bahtiyarlığını hep beraber yaşıyoruz. Dün il merkezinde olsun köylerimizde olsun halkın içine indiğimizde önümüzde yığınla çözülmesi gereken konular geliyordu. Bunların il içerisinde, devlet hastanesi, üniversite, toplu konut, duble yol, içme suyu, köylerimizde birinci öncelikli olarak içme suyu köy yolları gibi sorunlar herkes tarafından söyleniyor. Bugüne baktığımızda bizim bile hayal edemediğimiz bu sorunların çözümü tek tek yapılmış ve hizmete sunulmuştur. Sadece bunları mı yaptık. Hayır, bizler hayallerimizin de ötesine gitmiş bir çok tarihi başarılara bu AK Parti kadrosu ile imza atmıştır. İşte biz, bu tarihi başarıların mutluluğu ve bahtiyarlığını yaşıyoruz. Değerli AK Parti ailesi, bu cennet vatanın imkanları, potansiyeli, kötü yönetimlerin elinde yıllarca boşa akan ırmaklar gibi heba edilmiştir.Muasır medeniyetler zirvesinin en tepesine nasıl ulaşırız, onun hesabını yapıyoruz. Kilisliler, olarak birlikte yürüyeceğiz. Birlikte kazanacağız ve birlikte büyüyeceğiz" dedi.

Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) önceki gün Irak'ın kuzeyine girdiğini belirterek, "Ülkemizi bölmeye çalışan PKK terör örgütüne karşı çetin koşullarda operasyon yapmaktadır. Allah kahraman ordumuza yardımcı olsun, Türk milleti ordumuzun arkasındadır. Kilis'te bir çok hizmete imza attık. Kilisliler, evlerine tankerlerle su alıyordu. Arıtma tesisini kurarak su problemini kökten çözdük. Su sıkıntısı kalmamıştır. Üstelik damacana kalitesinde şehre su veriyoruz. 864 toplu konut yaparak konut sıkıntısının giderilmesine çalıştık. Kilis'te, bu yıl içerisinde kurtuluş meydanı, sabah pazarı, otogar başta olmak üzere bir çok hizmetin temelini atarak bitireceğiz. Kentin başına bela olan at arabalarını kaldırdık. Eskiden traktörlerle çöp toplanıyordu. Buna da son verdik. Yeni modern arabalar aldık. Kilis merkezindeki tüm ana caddeleri kilit taşı düşedik. Düşemeye de devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun" diye konuştu.

Milletvekili Hüseyin Devecioğlu da, AK Parti iktidarında 50 yılda yapılan hizmetten daha fazlasının 5 yıl içerisinde yapıldığını hatırlatarak, "Geçmişte gerçekten büyük hizmetler yaptık. İl Başkanlığım döneminde yakı nenen biliyorum. Şimdi milletvekili olarakta hizmetin artarak sürmesi için çalışıyoruz. Kilis'te, her seçimlerde çıtayı biraz daha yukarıya çıkarıyoruz. Çıtayı hiç düşürmedik. İnşallah bundan sonrada düşürmeyeceğiz. Cumhurbaşkanı seçimini başarı ile gerçekleştirdik. İnşallah bundan sonra Cumhurbaşkanlığı seçimleri tartışmasız bir şekilde sonuçlandırılır. Yine üniversiteye başını örttüğü için giremeyen kız öğrencilerimizin üniversiteye girmesi için bir Anayasa değişikliği yaptık. Bu Anaya değişikliği temel hak ve hürriyetler çerçevesinde yapıldı. Kimsenin bunun altında bir şey aramasına gerek yok. AK Parti olarak bizim insanların inancına karışmak gibi hiçbir zaman niyetimiz olmamıştır. Biz yıllardan beri mağdur olmuş insanların mağduriyetini giderdik. AK Parti olarak göreve geldiğimiz günden beri ülkenin kangrenleşmiş sorunlarını çözmek için uğraşıyoruz. Gece gündüz demeden Kilis'e ve ülkemize nasıl daha fazla hizmet ederiz diye çalışıyoruz. Allahın izni ile yerel seçimlerde hem Kilis'te hemde Türkiye genelinde büyük başarılara imza atacağız. Bunu tüm partililerimiz ve halkımız ile birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

AK Parti Kilis Milletvekili Hasan Kara ise AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin dünyadaki itibarının arttığını vurgulayarak, "Ordumuz Irak'ın içerisine girerek PKK'ya aman vermemektedir. Rabbim kahraman ordumuza yardımcı olsun, Türk milleti olarak arkalarındayız. Kendilerini dua ediyoruz. AK Parti'nin hedefi PKK terörünü kökten bitirmektir. Eskiden olsa Irak'a girebilirmiydik. Dünya ayağa kalkardı. Ama şimdi herkes bu halkı mücadelemizde bizim yanımızdadır. Buradan tüm Kilisliler'e sesleniyorum.

Kilisli olupta yurdun çeşitli yerlerinde üniversitelerde çalışan akademisyenleri şehrimize getirmemiz gerekiyor. Kilis'e gelip üniversitemizde hocalık yapacak akademisyenlerin gelmesi için hepimiz elimizden geleni yapacağız. Sizlerin bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz. Kilis'te, bir arazi furyası var. 5.5 aydır yoğun bir şekilde arazi satışı var. Televizyon kanallarında gazetelerde sürekli haberler çıkıyor. Bu arazileri satın alanları devlet biliyor. Bazıları dedi kodu üretip duruyor. Yok Yahudi alıyormuş yok ermeni alıyormuş, alanlar ne Yahudi nede ermeni, alanlar Türk vatandaşı, Kilis'te emlak fiyatları çok düşüktü. Gaziantep'ten gelen emlakçıların arazi almaya başlaması ile kentte herkes emlaçkı oldu. Emlak fiyatları 3-4 katına çıktı. Kilis zenginleşti, Kilisli kazandı. Çünkü çevre illerde arazinin dönümü 9 bin YTL'ye satılırken, Kilis'te ise arazi fiyatları eskiden 200-300 YTL arasında değişiyordu. Şimdi ise 800 ile bin YTL arasında değişiyor. Arazilerimiz değer kazanmıştır. Devlet bu arazileri kimin aldığını biliyor. Geçmiş dönemde Gaziantep ve diğer illerde de arazi fiyatları birden arttı. Yine emlakçıların arazi toplaması ile oldu. Korkulacak bir şey yok. Kimseye ne arazini sat nede arazi al deme gibi bir yetkimiz yok. Vatandaş ne yapacağını iyi bilir" dedi (MAD-BA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title