Haberler

AK Parti İstanbul İl Başkanı 4 ismi görevden aldı! Bayram Şenocak kimdir?

Ak Parti İstanbul İl teşkilatında yaşanan değişiklikler sonucu Ekonomi İşleri Başkanı Kemal Uyumaz, İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı'na kaydırıldı. Yeni İl Ekonomi Başkanı da Süleyman Aykaç oldu. Necati Karagöz'ün İl Teşkilat Başkanı olması nedeniyle boşalan İl İnsan Hakları Başkanlığı'na da Engin Telli getirildi.

BAYRAM ŞENOCAK 4 İSMİ GÖREVDEN ALDI

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığında değişiklik yaşandı. Ekonomi İşleri Başkanlığı, İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı, İl İnsan Hakları Başkanlığı ve İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığında yönetim değişikliklerine gidildi. Alınan kararlar sonucu; Ekonomi İşleri Başkanı Kemal Uyumaz, İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı'na kaydırıldı. Yeni İl Ekonomi Başkanı da Süleyman Aykaç oldu. Necati Karagöz'ün İl Teşkilat Başkanı olması nedeniyle boşalan İl İnsan Hakları Başkanlığı'na da Engin Telli getirildi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı 4 ismi görevden aldı! Bayram Şenocak kimdir?

BAYRAM ŞENOCAK KİMDİR?

Bayram Şenocak, 1978, Trabzon doğumludur. İlkokul eğitimine İstanbul'da devam eden bayram Şenocak, orta ve lise öğrenimini burada bitirdi. İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olan Şenocak, orta derece İngilizce dil bilgisine sahiptir. Şenocak, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın birçok biriminde görev yapmıştır.

Bayram Şenocak, Gençlik Kollarından başladığı siyasete, İl Yerel Yönetimler Komisyon Üyesi, İl Yedek Yönetim Kurulu Üyesi görevlerini icra etti. 2010-2012 yılları arasında İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Avcılar'dan sorumlu İl Koordinatörü olarak görev yaptı. 2012-2014 yılları arasında da ilçe başkanlığı görevinde bulundu.

2014 yerel seçimlerinde Avcılar Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. 9 Şubat 2018 tarihinde Genel Merkez tarafından AK Parti İstanbul İl Başkanı olarak atanan Bayram Şenocak, 6 Mayıs 2018 tarihinde yapılan 6. Olağan İl Kongresinde bu göreve seçildi. Evli ve 3 çocuk sahibi olan Şenocak, futbol, yüzme, karate sporlarıyla ilgilenmektedir.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Bayram Şenocak AK Parti İstanbul Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor?
500

Yorumlar (2)

Dursun eren:

Sayın Bayram bey korona dan dolayi bizi arayan yok 3 ay calicamadik yardım basburusu yaptık sonuç yok çalışana para yattı.evde işsiz yadana kimse bakmiyo allah yardımcımız olsun sistem yanlış benim görüşüm

0
0
yanıtYanıtla
Murat Daniş:

Sayın başkan bayram bey benim teşkilatta ismim olmasına rağmen bilgiler bana neden gelmiyor şayet yoksa tekrar kayıt edermisiniz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title