Haberler

AK Parti İl Başkanı Cabat'tan 3 Kasım Değerlendirmesi

AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat, AK Parti'nin İktidara Gelmesinin 5. Yıldönümü Sebebiyle Yaptığı Açıklamada, "3 Kasım, Türk Milletinin Krizlerden Kurtuluş Günüdür" Dedi.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat, AK Parti'nin iktidara gelmesinin 5. yıldönümü sebebiyle yaptığı açıklamada, "3 Kasım, Türk milletinin krizlerden kurtuluş günüdür" dedi.

3 Kasım seçimlerinin ve AK Parti'nin iktidara gelişinin 5. yıldönümü sebebiyle AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat bir basın açıklaması yaptı. 3 Kasım 2002 seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti için yepyeni bir başlangıç olduğunu kaydeden Cabat, son 5 yıl içerisinde eğitimden sağlığa, ulaşımdan ihracata büyük atılımlar yapıldığını dile getirdi. Türk milletinin 22 Temmuz seçimlerinde AK Parti'yi yüzde 47'lik oranla yeniden iktidara çıkardığını hatırlatan Cabat, "AK Parti'nin 22 Temmuz seçimlerinde aldığı oy,

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli başarılarından biriydi. Son 5 yıllık süre içerisinde yarım kalan projeler bir bir tamamlandı. 3 Kasım, Türk milletinin krizlerden kurtuluş yıldönümüdür. Yollar, köprüler, barajlar AK Parti hükümeti ile Kayseri'ye kazandırılan büyük yatırımlardır. Ayrıca bu çerçevede AK Parti hükümetinin iktidarı ile birlikte Kayseri'de hayata geçirilen yeni stadyum, terminal binası ve buna benzer projeler Türkiye'nin ve hatta dünyanın gözlerini Kayseri'ye çevirmesini sağladı.

Türkiye'nin ileride yine nice AK yıllara ulaşacağına inanıyorum."

(YS-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title