Haberler

Ahmet Çakar'dan Rizespor maçı sonrası gündemi sarsacak iddia: Galatasaray'a operasyon çekiyorlar

Güncelleme:

Süper Lig'in şampiyonluk adaylarından Galatasaray, 27. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor'a 2-0 mağlup olurken, futbol yorumcusu Ahmet Çakar maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'yu eleştirdi ve sarı-kırmızılılara operasyon çekildiğini iddia etti.

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, deplasmanda Çaykur Rizespor'a 2-0 mağlup oldu. Eski FIFA hakemi ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, sarı-kırmızılıların kaybettiği maçı değerlendirdi.

Ahmet Çakar, Sabah Gazetesi'ndeki köşe yazısında mücadelenin hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'yu eleştirirken, G.Saray'a operasyon çekildiğini iddia etti.

İşte Ahmet Çakar'ın bugünkü yazısı;

Bence dün gece Galatasaray şampiyonluğu kaybetti. Sadece şampiyonluğu değil Muslera'yı en az 6 ay, Andone'yi ise kaç ay bilmem. İnsanın aklına mistik olaylar geliyor. Geçen sene Galatasaray bu sahada Türk hakemliğinin '11 Eylül'ü diye nitelediğimiz hakem operasyonu ile galip gelmişti. Ve o hakemin lisansı sezon sonunda da iptal edilmişti. Dün geceki sakatlıklara bakıyoruz. Asla Rizesporlu oyuncuların kastı yok. Galatasaray'ın rezil bir futbol oynadığı da çok açık. Vasatı bulan birkaç oyuncu dışında Galatasaray emeklilerin yaz kamplarında oynadığı futbol gibi oynadı. Bazı oyuncular var ki adını ilk defa 40'lı dakikalarda duyduk. Mesela Falcao... Acı olan şu, G.Saray kötü de oynasa sahada adeta geçen senenin intikamını alırcasına kararlar veren bir hakem vardı.

"GALATASARAY'A OPERASYON ÇEKİYORLAR"

G.Saray'ın aleyhine verdiği penaltıya asla katılmıyorum. Darbe var, darbeden sonra Rizesporlu oyuncu ayağını yere basıyor, bir adım daha atıyor, baktı ki Okan Kocuk topa yetişecek kendini yere atıyor. Bu penaltı doğru değil. Aynı hakeme sormak lazım, ikinci yarıda Andone'nin sakatlandığı pozisyonda VAR'ın, hakemi kenara davet etmesi normal ve usule uygun olmasa da madem davet edildin, orada Rizesporlu kalecinin topa teması yok ve Andone'nin diz kapağının üzerine düşüyor. Maden VAR çağırdı, futbolun düz mantığında o da penaltı. Yine ilk yarıda Donk'a yapılan net penaltı var. O da es geçildi. Dedik ya Türk hakemliğinde bazı yıllar bir takıma bazı yıllar başka bir takıma çalışan bir gladyo var. İstedikleri operasyonları çekiyorlar, istedikleri gibi at koşturuyorlar.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Çakar Galatasaray Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (30)

mustafa:

bu sene ts u şampiyon yapacaklar bu belli önce fb sonra gs devre dışı bırakıldı, ama gs bunu haketti, fb bas bas bağırırken gülüyorlardı, şimdi sıra size geldi yüreğiniz yetiyorsa çıkın bağırın bakanlar ts u şampiyon yapacak diye.

11
10
yanıtYanıtla
MUSTAFA ALİ:

soruyorum mustafa sana fb ve gs bu sene futbol oynuyormu, başakşehir, traznspor ve sivas onlardan daha iyi futbol oynuyor, kendinizi kandırmayın, yıllarca hakemler fb. ve gs korudu

yanıt3
yanıt8
isimsiz:

bu kadar luzumsuz bir yorum görmedim at gözlüğünü çıkarın trabzon kadar taş düşşün başınıza bir tebrik edin hemen bakanlar yapıcak oldu o bakanlar 2011 de nerdeydi şampiyonlar ligine trabzon giderken feneri şampiyon yaptılar? nihat özdemir bile çıktı ne dedi ? kendi içinizdeki adam bu.

yanıt2
yanıt4
ne gs''ymiş be:

arkadaş bu takım her yenildiğinde operasyon var deniyor. ne boş muhabbeti seviyor bu adam ya. bunlar yenilemez mi yani

9
9
yanıtYanıtla
ağlamayın:

yalandan ağlamayın kasti hakem çok adildi. .

8
10
yanıtYanıtla
ENTERESAN:

Allah allah öylemiy miş? Çok enteresan ya, Trabzonu şampiyon yapacaklar dendiğinde fener ağlama diyenler şimdi operasyondan bahsediyorlar. Allah allah çok enteresan yahu. . Şimdi biz ne diyelim!!! Cimbom AĞLAMAAAA!!!

7
11
yanıtYanıtla
FENER AĞLAMA:

Ağlayan yok koçum. Sen keyfine bak. Bir düşeriz bin dikeriz. .

yanıt1
yanıt5
1234:

Yarası olan dökülmeye başlamış

yanıt3
yanıt3
hataylı:

cin con yenilince operasyon fenrbahce yenilince yenilgiyi hakketti. bıktık artık bu eyyemcı yorumculardan. aslında yorumculugu kaldıracan maç bitti hayat devam ediyor.

10
4
yanıtYanıtla
esabri:

İlahi adalet!

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title