Haberler

Ahmet Ağaoğlu'ndan tarihe geçecek gaf! Utancından ne diyeceğini bilemeyen Visca, dondu kaldı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, büyük bir gafa imza attı. Ağaoğlu Visca'ya, "Verdiğimiz para seni tatmin etti mi?" dedi. Ne diyeceğini bilemeyen Boşnak yıldız utancından cevap veremedi.

Bordo-mavili ekibin Visca'yı açıkladığı ortak basın toplantısına Ahmet Ağaoğlu damgga vurdu. Visca'ya, "Verdiğimiz para seni tatmin etti mi?" diye sorması soğuk duş etkisi yarattı.

SADECE KAFASINI SALLADI

Boşnak yıldız bu ifadeler karşısında utancından adeta ne diyeceğini bilemedi. Sadece kafasını sallayarak durumu kurtarmaya çalıştı.

DAHA ÖNCE DE OLMUŞTU

Başkan Ağaoğlu, daha önce de benzer bir gafa imza atmıştı. İsmail Köybaşı'nın imza töreninde tecrübeli sol beke, "TFF'nin getirdiği yabancı sınırının faydasını görüyorsun" ifadelerini kullanmış tepki çekmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Edin Visca Spor Haberler

500

Yorumlar (27)

Hayri :

Ağaoğlunun egosu bayağı yukselmiş demekki yoksa böyle uluorta basın önunde bu kadar cahilce konuşmaz futbolcıya 5-10 milyon avro verip adama simitçı muamelesi yapmak tam bir cehalettir

154
25
yanıtYanıtla
burakk:

Sonra da ondan performans ve alınteri beklemek

yanıt38
yanıt7
Turgut AYÇETİN:

Bunların idarecilik yapacak kapasitede kişiler olmadığı belli. Bu gaf degilki düpedüz zengin şımarıklığı. Ama maalesef bir şekilde para bunlarda. Para Yeterli olmasa senin gibi birine imza atmadı zaten. Allah hidayete erdirsin, karşılarındakilerinde insan olduğunu bir gün öğrenebileceklermi acaba

83
33
yanıtYanıtla
ahmet fahlan:

Ağaoğlu akıllı işleri ile önce Trabzonsporun borcunu bi hayli azalttı sonra akıllı transferleri ile ligi domine etti böyle haberlerle adamın başarısını gölgelendirmeye çalışmayın o Başkan oldu olalı Trabzon Şampiyonluğa oynuyor . Şimdi bide şampiyon olurlarsa sonra böyle çok haber okursunuz :)

44
67
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

Eğer birinin Soyadı Ağaoğlu ise böyle konuşmalara sürekli şahit olabilirsiniz.. Nitekim bunun bir de Ali olanı var.

79
13
yanıtYanıtla
Gokhan Erbas:

GÖRGÜSÜZ

75
9
yanıtYanıtla
burakk:

Ben zenginin "Cömert, görgülü ve edeplisini severim" .

70
10
yanıtYanıtla
Gökhan BAĞCI Bağcı:

Malesef ki ülke futbolunun durumu bu sadece parası var diye birini kulüp başkanı yaparsan bu tarz konuşmalara ve davranışlara şaşırmamak lazım.

66
14
yanıtYanıtla
Deniz Taze:

E hayat böyle Allah'ın bence verdiği en güzel şeylerden ikisi biri akıl biri fikir neyaparsan yap ikisini kullanman lazim eğer birini kullandığın an ego patlaması kaçınılmaz olur malesef vallahi ben olsam edinviska hemen vazgeçerdim imzadan E para adamı rezilde eder vezirde sonumuz hayrola herkese saygılar ama eğer yanilmazsam edin viska şimdiden geldiğine pişman olmuş gelecek yıl kaçmanın planını yapmıştır kacsada yeridir

62
17
yanıtYanıtla
pentakill lol:

bu trabzon patlayacak ama ne zaman :)

40
29
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title