Haberler

    Adil Olmayan Düzen!

    Adili, A takımla bir resmi maça bile çıkmadı, 4 yılda 1 milyon euro aldı. Bir sene daha sözleşmesi bulunan futbolcu, Portekiz’in Nacional takımı tarafından denendi, beğenilmedi.

    Kulüplerde hep transfer yanlışları konuşulur, futbolcuların istenen yeterlilikte olmadığı tartışılır. Galatasaray'da buna en güzel örneklerden biri de Endoğan Adili...

    Sarı-kırmızılılara 2014-15 sezonunda katılan, İsviçre'nin Basel takımından 400 bin euroya alınan genç futbolcu, büyük ümitlerle takıma kazandırılmıştı. Ancak aradan geçen süre ve futbolcu tam bir hayal kırıklığı yaşattı.

    Galatasaray'da A takımla çalışan, antrenmanlara çıkan ancak daha sonra U21 takımına gönderilen Endoğan Adili, bir resmi maça bile çıkmadı. Tam dört yıldır sarı-kırmızılı kulüp bünyesinde yer alan, bazen kiralanan bazen de takımla çalışan futbolcu, yaptığı sözleşmeye göre 250 bin euro garanti para alıyor. Yani Adili, bir maça bile çıkmadan 1 milyon euroyu cebine koydu.

    Son olarak Ronaldo'nun futbola ilk adımını attığı Portekiz'in CF Nacional takımıyla denenen Endoğan Adili burada da kendini gösteremedi ve elendi. Cim-Bom'un ya başka bir takıma göndereceği ya da bir sezon daha ücretini ödeyeceği 24 yaşındaki futbolcu şu an Bodrum'da tatil yapıyor.

    Galatasaray'da sadece U21 maçlarına çıkan Endoğan Adili, bir sezon da FC Wil 1900'a kiralandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Endoğan Adili Nacional Portekiz Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title