Haberler

Adana Derbisinde Son Düdük Sonrası Kavga Çıktı

Güncelleme:

Spor Toto 1. Ligin 13. haftasında Adana Demirspor-Adanaspor derbisi 1-1 berabere bitti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte futbolcular arasında kavga çıktı.

Adana derbisinde Hakem Özür Yankaya'ın maçın bitiş düdüğü çalmasının ardından ortalık karıştı. Adanaspor oyuncusu Veli Kızılkaya'nın hareketleri sonrasında tribünden sahaya adeta yabancı madde yağdı. Daha sonra Adana Demirsporlu futbolcular ve Adanasporlu futbolcular arasında kavga çıktı.

SAHAYA ÇEVİK KUVVET GİRDİ

Her iki takımın çalışanları futbolcularını sakinleştirmek güçlük yaşarken, Çevik Kuvvet'in sahaya girmesiyle kavga son buldu. Adanasporlu futbolcular Çevik Kuvvet'in yardımıyla soyunma odasına gitti.

Adana Derbisinde Son Düdük Sonrası Kavga Çıktı

Adana Derbisinde Son Düdük Sonrası Kavga Çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Adanaspor kavga Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (7)

duran tekerlek:

ayıp agalar. yapmayın böyle şeyler.

2
1
yanıtYanıtla
aaaa:

mahalle maçımı bu

2
0
yanıtYanıtla
ahahaha:

adana merkez, patlıyor herkes. . .

1
1
yanıtYanıtla
Adana lı:

HAYIRDIRRRR OĞLUMMMMMM. . .

1
1
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Iyi oynayan kazanir bunlar niye kavga ediyor anlamiyorum

1
0
yanıtYanıtla
Resul BOZAN:

Bize yakışmıyor. Adam gibi maç seyredemiyoruz. Ne olur takımızı centilenmence desteklesek olmazmı. Bu yüzden inanın maç seyredemez oldum.

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

demirspor futbol olarak daha göze hoş gelen oyun oynamaya başlamış

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title