Haberler

Abdurrahim Albayrak'ın annesinin yaşadığı binaya tanker çarptı

Güncelleme:

Sultangazi'de manevra alanın dar olması nedeniyle dönemeyen sıcak asfalt taşıyan tanker, Galatasaray 2. başkanı Abdurrahim Albayrak'ın annesinin yaşadığı binaya çarptı. Albayrak ailesi korku dolu anlar yaşarken, tankerde ve binada hasar oluştu.

Olay, geçen Cumartesi günü akşam saat 21.00 sıralarında Merkez Habibler Mahallesi'nde meydana geldi. İbrahim Çiftçi yönetimindeki 73 HA 817 plakalı sıcak asfalt taşıyan tanker, sürücüsünün manevra alanın dar olması nedeniyle dönemeyince, Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın annesi ve ablasının yaşadığı binaya çarptı.

Abdurrahim Albayrak'ın annesinin yaşadığı binaya tanker çarptı

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, binanın bir bölümünde maddi hasar oluştu. Olay anında büyük bir korku ve panik yaşayan Albayrak ailesi kendilerini dışarıya attı ve polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, sokağa şerit çekerek araç geçişine kapattı.

Abdurrahim Albayrak'ın annesinin yaşadığı binaya tanker çarptı

"BİNANIN YARISININ YIKILDIĞINI SANDIK"

Olay anını anlatan Abdurrahim Albayrak'ın yeğeni Furkan Albayrak, "Evde akşam yemeğimiz yiyorduk. Bir anda yüksek bir ses geldi. Biz ilk başta binanın arka tarafında bir şey olduğunu düşündük. Depremden daha çok binanın yarısının yıkılıyor olduğunu sandık. Çünkü kamyonun sürükleyerek kırmaya davam edince bizde bir şey olduğunu sandık. Sarsıntı hissetmedik ama binanın yıkılış sesi çok geldi. Biz onu hissettik daha çok. O an bir korku anı oldu. Çünkü yüklü bir yıkıntı sesi geldi. Biz evin arka kısmında bir şey oluyor sandık. Ondan dolayı korktuk. Kamyonun buradan geçebileceğini sanmışlar her halde" dedi.

Abdurrahim Albayrak'ın annesinin yaşadığı binaya tanker çarptı

"DAR OLDUĞU İÇİN DÖNEMEDİM"

Tanker sürücüsü İbrahim Çiftçi ise, "Biz konum üzerine gelirken, konum bizi sokağa saptı. Sapınca kurtaramadık. Direksiyon hakimiyetini kaybetmedim. Sadece dar olduğu için dönemedim ve binaya çarptım" diye konuştu.

Abdurrahim Albayrak'ın annesinin yaşadığı binaya tanker çarptı

Albayrak ailesi tanker sürücüsü İbrahim Çiftçi'den şikayetçi oldu. Taraflar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Tanker ise, yediemin otoparkına götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Abdurrahim Albayrak Sultangazi Haberler

500

Yorumlar (16)

OKUR:

ABDRRAHİM ANNESİNİ BU YERDEMİ İKAMET ETTİRİYOR, GALATASARAYA HARCADIĞININ ONDA BİRİYLE ANNESİNE SARAY ALIRDI OYSA, , , YAZIK SANA

8
3
yanıtYanıtla
ARTVİNLİ:

Yaşlı insanlar genellikle komşuya çok önem verirler bu teyzeye şimdi boğazda villada oturacaksın deseniz kabul etmez çünkü yıllardır komşuluk yaptığı insanları boğazdaki villaya değişmez

4
3
yanıtYanıtla
Ankara:

Hepte bu koca kafalı trajedi yaşıyor işi gücü kolpa dümen...yok dolandırılmış yok covid olmuş yok kalp krizi geçirmiş vırt zırt işler

5
0
yanıtYanıtla
MEHMET:

BU KADAR ZENGİN BİR İŞ ADAMININ ANNESİNİN OTURDUGU EVE BAK. BENDE O KADAR PARA OLCAK ANAMI SARAYLARDA OTURTURUM. YAZIK YAZIK.

4
0
yanıtYanıtla
BİLEMEDİM:

ABDÜRRAHİM ALBAYRAĞIN ANNESİ SULTANGAİDE BOYLE BİR YERDE Mİ OTURUYIR ÇOK İLGİNÇ

4
0
yanıtYanıtla
MADE İN LAZ:

HADİ HEPSİNİ ANLADIK DÖNEMEZ TIRDIR DÖNEMEZ ŞÖFÖR DALGINDIR AMA ABDURRAHİM ALBAYRAK BEYFENDİ ANNENİ NEDEN ÖLE SAÇMA SAPAN BİNADA OTURTUYOSUN''da SÜLALENE VİLLA ALACAK PARAN VAR NEDEN NEDEN ALLAH AŞKINA MANTIKLI BİRTANE AÇIKLAMASI OLAMAZ. . ALLAH SORAR BUNLARI SULTANGAZİ NEDİR YA

4
0
yanıtYanıtla
burra:

akıl sahibi değilmisin kadın gitmek istemiyordur oturduğu yerden

yanıt0
yanıt0
Yahya:

Dindar kindar giyimli kesime niye böyle aksilikler geliyor.

1
2
yanıtYanıtla
rızelı:

bu kadar servet sahıbı olan bırı anasını sultangazıde mı oturtuyoryazıklar olsun sana hemserımbende o servet olacak ve anamı sultangazıde oturtacagım. . .

3
0
yanıtYanıtla
Rizeli ye cevap:

Sultangazi bu ülkenin toprağı değil mi ? Onbinlerce, yüzbinlerce yaşlı bu gibi yerlerde ikamet ediyor bu ülkede. Onlara yakışıyor da bir bunlara mı yakışmıyor ? Sonra kendisi memnunsa, komşuları iyiyse niye oturduğu yeri terk etsin ? Lüks yerlerde bağırsan duyan olmaz. Aman yetişin desen sesin ulaşmaz.

yanıt0
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title