Haberler

Abdullah Avcı, Epureanu'dan vazgeçmiyor

Mirin ve Roco'dan memnun olmayan Abdullah Avcı, Başakşehir'den eski öğrencisi Alexandru Epureanu'nun transfer edilmesini istiyor.

Beşiktaş'ta Vitor Hugo transferinin son anda gerçekleşmemesi üzerine moraller bozulmuştu. Bunun üzerine Başkan Fikret Orman yaptığı açıklamada, geçtiğimiz sezon yokları oynayan Enzo Roco için, "Kamp çalışmalarında çok iyi gidiyor. Hoca da Roco'dan çok memnun. Bu sezon formayı alacak gibi gözüküyor" demişti.

"TRANSFER GERÇEKLEŞMEZSE PLANLARIMIZ BOZULUR"

Ancak Abdullah Avcı için stoper transferi "Olmazsa olmaz" görünüyor... Tecrübeli teknik adam, yönetimle yaptığı görüşmede kadrodan çok memnun olduğunu ve kamp çalışmalarının da kusursuz bir şekilde devam ettiğini belirtirken, tek ihtiyacının stoper olduğunu da söyledi. Savunmadan oyunu kurabilecek bir oyuncu istediğini söyleyen Avcı, "Vida topla iyi değil. Oyunu mutlaka sol stoperle başlatmak istiyorum. Transfer gerçekleşmezse planlarımız bozulur" dedi.

LSİTEDE 4 STOPER BULUNUYOR

Hoca'nın ikazını dikkate alan yönetimin listesinde şu an dört stoper bulunuyor. Oyuncu izleme ekibi, Abdullah Avcı ve yönetimin belirlediği dört isimle görüşmelere devam ediyor. Tecrübeli çalıştırıcının gönlünde ise eski öğrencisi yatıyor. Avcı'nın Medipol Başakşehir'de birlikte çalıştığı Alexandru Epureanu'yu çok istediği öğrenildi.

(Türkiye Gazetesi)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alexandru Epureanu Abdullah Avcı Başakşehir Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Nirvana:

32 yaşındaki Epriyanuyu değil 26 yaşındaki Atıncı istiyoruz . Atınç Beşiktaşda efsane olur şans verilirse .

4
9
yanıtYanıtla
Trivole:

Arkadaşım, Atınç''tan bir cacık olmaz. adamı hasbel kader Almanya''ya gönderdik, orada da bi halt olmayacağını anlayıp bize geri kiraladılar. doğru dürüst oynayamadı bile. Adamda gelişim anlayışı yok maalesef. Beşiktaş''ın defansı olacak niteliklere henüz sahip değil

yanıt0
yanıt1
alayına:

Atınç kendini geliştirmeyen sönük bir futbolcu beşiktaşa yararı bu saatten sonra olmaz

yanıt0
yanıt0
yunus can 29:

Ali Koç uyuma, Epuranu, Visca ve Mahmut ''u al , sonra kafanı taşlara vurursun

8
4
yanıtYanıtla
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ:

BAŞAKŞEHİR, EPRİANU''NUN OYNADIĞI HİÇBİR MAÇI KAYBETMEDİ.

2
1
yanıtYanıtla
Memleketim:

Sampiyonlugu gs ye peskes ceken denyo. 3 ay sonra vururlar tekmeyi. Yalakalarin ömrü kelebek ömrü kadar kisadir avci.

0
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

GEÇEN SEZON BAŞAKŞEHİR EPRİANU''NUN OYNADIĞI HİÇBİR MAÇI KAYBETMEDİ.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title