Haberler

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, küme düşmenin kaldırılmasına ve yabancı kuralının ertelenmesine itiraz etti

Güncelleme:

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı küme düşmenin kaldırılması ve yabancı kuralının ötelenmesi kararlarına itiraz ettiği öğrenildi. Deneyimli çalıştırıcı, sezonun 21 takımla oynanması kararına tepki göstererek bu uygulamanın Türk futboluna katkı sağlamayacağını savundu.

Türkiye'de 2020/21 sezonu için alınan küme düşmeme ve yabancı kuralının 1 yıl ertelenme kararına tepkiler sürüyor. Bursaspor ve Akhisarspor'un itirazlarından sonra bir tepki de A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'den geldi. Deneyimli çalıştırıcının 21 takımlı lig formasyonuna sıcak bakmadığı ortaya çıktı.

TFF Yönetim Kurulu toplantısı öncesindeki yemekte yer alan A Milli Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, takım sayısının artmasına, küme düşmenin kaldırılmasına ve yabancı sayısının ötelenmesine itiraz etti.

GEREKÇELERİNİ ANLATTI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başta olmak üzere toplantıda bulunan herkese gerekçelerini anlatan Güneş, lig planlaması için federasyonu zorlayan kulüplerin turnuva yapacaklarına dikkat çekti ve kendileriyle çeliştiklerini dile getirdi.

AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR

Şenol Güneş, 21 takımlı Süper Lig'in Türk futboluna katkı sağlamayacağını düşündüğünü söyledi. Güneş'in bu konuda açıklama yapması bekleniyor.

(Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Türkiye Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Onaylı randevu nasıl iptal edilir? (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Onaylı randevu nasıl onaylanır (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Fenerbahçe kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Galatasaray kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda 2024?
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500

Yorumlar (15)

angaralı0606:

Salgın sadece küme düşenlerimi etkiledi. Canla-başla mücadele edip kümede kalanların suçu nedir. Bu düşenlerin yerine başka takımlar düşse idi yine küme düşmeyi kaldıracak mıydınız. Şimdi Akhisar ve Bursa da itiraz etmiş, Bundan sonra itirazlar ve taleplerden TFF başını alamayacak işler iyice karışacak. Populizm, eyyamcılık basiretsizlik.

9
2
yanıtYanıtla
fasulye:

buda kendini fasulye gibi nimetten saymaya başladı

2
7
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Hakaret yok. Sadece eleştiri lütfen. Adam milli takım T. Direktörü. .

yanıt0
yanıt0
FIREOF ANATOLIA:

Başarıya hiç mi saygı yok? Adam haklı en azından fikrini beyan ediyor diğerleri gibi yalakalık yapmıyor

yanıt0
yanıt0
Mustafa:

Kume dusmenin kaldirilmasi sacmalik sebebi neymis pandemi yaw hehe

5
3
yanıtYanıtla
Mami:

Trabzonun sucu ne pandemiden önce sampiyondular o zaman trabzonuda şampiyon ilan etsinler

2
4
yanıtYanıtla
futbolsever:

Akıl tutulması bu. federasyon istifa. futbolu resmen doğradılar. nasıl bir takvim uygulanacak merak ediyorum. pandemi devam ediyor!

3
1
yanıtYanıtla
Baybars:

Avrupa takımları haftada iki maç oynuyor bizimkilerde alışsınlar iki maça. Bizimkiler avrupada sonra dökülüyor.

2
0
yanıtYanıtla
FIREOF ANATOLIA:

Avrupa şampiyonasına artık yorgun gideriz. Bir kaç saat içinde güçlü olan kuralları değiştirebiliyor. Yiyorsa bir babayiğit karşı gelsin.

1
1
yanıtYanıtla
HASAN:

türk futbolu senol gunes uzerine mi kuruluyormus bu ne bicim sacmalik ulen

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title