Haberler

Çadırda kalan ailenin 8 aylık bebeği zatürreden hayatını kaybetti

Güncelleme:

Konya'nın Ereğli ilçesinde çadırda barınan ve tarım işçiliği yapan Suriye uyruklu İmen- Abdulvahap Dineydil çiftinin 8 aylık bebekleri Muhammet, yatağında ölü bulundu.

Konya'nın Ereğli ilçesinde çadırda barınan ve tarım işçiliği yapan Suriye uyruklu İmen- Abdulvahap Dineydil çiftinin 8 aylık bebekleri Muhammet, yatağında ölü bulundu. Minik Muhammet'in ilk otopsisine göre zatürreden öldüğü belirlendi.

HAREKETSİZ HALDE BULDU

Olay, bu sabah Kamışlıkuyu Mahallesi'nde meydana geldi. Çadırda kalan ve tarım işçiliği yapan Suriye uyruklu İmen (23)- Abdulvahap Dineydil (24) çifti, uyandıklarında bebekleri Muhammet'i hareketsiz halde buldu. Abdulvahap Dineydil, minik Muhammet'i araçla Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Doktorlar, Muhammet'in öldüğünü belirledi. Minik Muhammet'in yapılan ilk otopsisinde zatürreden öldüğünü belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (6)

Insan:

Allah sabırlar versin, kimseyi evladıyla sınamasın

28
0
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ..VATANSIZ DEĞİL..:

İNSANLARI EVLERİNDEN YURTLARINDAN EDEN AMERİKA İSRAİL ŞEYTANI BU MASUM İNSANLARIN ÖLÜMÜNDEN SİZ SORUMLUSUNUZ. .

18
1
yanıtYanıtla
Bir Zamanlar Anadolu:

Bizdeki şeytanları da ekle bakim oraya

yanıt8
yanıt5
KAZIM:

COCUGU ZAMANINDA HASTANEYE GOTURMEYEN ANA BABA YARGILANMALI ZALIM SUREYELILER

5
13
yanıtYanıtla
11:

nerden biliyorsun paraları varmı imkanları varmı neden hemen yargılıyorsun onlarda istememiştir böyle olsun yapmayın bugun bana yarrın sana yarının nelere getirecegini allah bilir

yanıt0
yanıt0
ŞEFKAT:

ALLAH c.c sabir versin Anne ve Babasına SEBI YAVRUM,bazı yorumlara çok kızıyorum Suriyelilere yapılan Düşmanlıkla ilgili.Işte böyle Garibanların ELLERINDEN tutup ŞEFKATLEN yardımcı olalım,biz Gurbetçi olarak Avrupada Yabancı ve Islam Düşmanlığı yaşıyoruz.3 Milyon Suriyeli var VATANIMDA muhakak içlerinde Vatan Hainide var,hepsini aynı yere koymayalım.Yazik Bebek çaresizliğin Kurbanı oldu CENNETLIK MIS GİBİ KOKAN YAVRUM MUHAKKAK bu duruma düşürenlerden VATANINDAN edenlerden MAHŞERDE DAVACI olacak.....

13
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title