Haberler

78'lik Yarışmacı Gençlere Taş Çıkardı!

Güncelleme:

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan 78 yaşındaki yarışmacı, herkesi kendisine hayran bıraktı.

Yıllardır beğeniyle izlenen yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster'e 78 yaşındaki Yüksel Kıroğlu katıldı. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Kıroğlu, yarışmadan 15 bin TL kazanmasına rağmen, gençlere taş çıkarttı.

125 bin TL'lik 10. soruya kadar gelen yarışmacı, cevabı bilmemesine rağmen büyük riski göze aldı.

BİLGİSİNİ ŞANSIYLA BİRLEŞTİRDİ!

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışma programı 78 yaşındaki Yüksel Hanım'ı konuk etti. Göztepe Hastanesi Eğitim Araştırma Hastanesi Patoloji Bölümü'nden emekli olduğunu ve 14 uzman yetiştirdiğini söyleyen Yüksel Kıroğlu, yetiştirdiği uzmanların karşısında mahçup olmaktan çekindiğini söyledi.

125 bin TL'ye kadar iyi sayılabilecek bir performans ortaya koyan Kıroğlu, 60 bin TL'lik soruda şansı yaver gitti. 60 bin TL'lik 9. soruda rastgele bir cevap veren Yüksel Hanım, doğru cevap ile bir sonraki soruyu görme şansını elde etti.

125 bin TL'lik soruda ise fazla cesur davranan Yüksel Hanım, ilk borsa binasının hangi şehirde kurulduğunu bilemeyince 15 bin TL ile yetinmek zorunda kaldı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İstanbul Üniversitesi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title