Haberler

5 Senedir Komada Olan Schumacher'in Eşi, Umutlu Konuştu: Michael Savaşmaktan Vazgeçmeyecek

Güncelleme:

İsviçre'de kaza yaptıktan sonra komaya giren Michael Schumacher'in eşi, "Hepimiz biliyoruz ki Michael bir savaşçı ve vazgeçmeyecek." sözleriyle umut aşıladı.

Formula 1 efsanesi Michael Schumacher, 2013'ten bu yana komada yaşam mücadelesi veriyor... Ünlü pilotun eşi Corinna Schumacher, Alman pilot için "Savaşmak için doğdu" ismini koyduğu bir beste hazırlayan müzisyen Sascha Herchenbach'a bir mektup yazarak, aylar sonra konuştu.

"MICHAEL SAVAŞMADAN VAZGEÇMEYECEK"

Mektupta müzisyene teşekkür eden Corinna Schumacher, "Hepimiz biliyoruz ki Michael bir savaşçı ve vazgeçmeyecek" dedi. Alman müzisyen Sascha Herchenbach, Corinna Schumacher'in el yazısıyla kaleme aldığı mektuba oldukça şaşırdığını itiraf etti. Schumacher'in eşinin yazdıkları, uzun zamandır haber alınamayan efsanevi pilota dair umut verici sözler olarak değerlendirildi.

KOMAYA GİRMİŞTİ

Yedi kez Formula 1 şampiyonu olan Michael Schumacher, 29 Aralık 2013'te bir kayak kazası sonrası beyin travması yaşayan pilot, komaya girmişti.

Geçtiğimiz aylarda Amerika'da bulunan bir klinik, Schumacher'in Teksas'taki çifliğinde terapi yapmayı teklif etmişti. Dallas Tıp Merkezi'nden Profesör Meeks yaptığı açıklamada, "Daha önce travma tedavilerinden deneyimlerimiz var. Avrupa'da bizim yaptığımız tedaviyi hiçbir klinik yapamaz. Biz burada travma tedavisi görecek hastalara daha iyi imkânlar sunuyoruz." demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Micheal Schumacher Formula 1 Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

cosmos:

5 yıl dil kolay karının önü harç tutmuştur karı seni bekler mi kaç kişi bastı şimdi ona

2
40
yanıtYanıtla
Cem:

Düşünmez bu tür insansılar. Düşünebilse bunu yazmazdı. Onların ana bacısını karıştırırsan katil olurlar ama başka herkesin namusuna laf atmayı hakları görürler.

yanıt6
yanıt0
Orhan Tunalı:

Gölcük depreminden sonra Türkiye''ye yaptığı yardımdan dolayı kendisine teşekkür ederim. Allah''ın yardımı ve şifası üzerine olsun.

26
0
yanıtYanıtla
baba vanga:

Biz balık hafızalı milleti hatırlattığın icin Teşekkür ederim mutlka Ardından sallayanlar olacaktır Belki bunu okuyup vazgecer

yanıt1
yanıt0
Suursuz Pokemon:

Ben bu kadinin sabrina ve vefakarligina hayranim. Kötü ve vefasiz biri olsa allem eder, kullem eder adamin fisini cektirirdi. Ama o hep yaninda oldu ve medyayi da uzak tuttu. Helal olsun. Iyi insan olmak icin müslüman olmak gerekmiyor. Icinde varsa vardir. Müslümanlik zaten bunu emrediyor!

17
0
yanıtYanıtla
MR:

''''Benim kalbim temiz'''' insanı cennete götürmez. Elbette bu bir erdemdir. Bu erdem den hareketle iman etmek gerekli. Asıl olan Allaha imandır.

yanıt3
yanıt0
Dürbünlü:

Michail Schumaher saglıgındayken,,keşke müslüman olsaydı,,hiç olmazsa ahirette rahat ederdi.

6
10
yanıtYanıtla
adalet:

ben de isterdim, sürekli özel maç düzenleyip gelirini yardım muhtaç kimselere dağıtırdı.

yanıt0
yanıt2
hasan:

Hangisine? Emevi dininemi yoksa İslamamı, şuan emevi dini olan İslam sanılıyorda. . .

yanıt1
yanıt0
Dalton:

Ülke Teksas’a dönmüş toplayın milletin elindeki silahları her gün birinin öldürülme haberi ne kadar çok kötü insanlar var içimizde başlarım elin pilotuna kendi memleketimize bakalım

1
13
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title