Haberler

5-1'lik Yenilgi Normal

Ümit Özat, "Oynanan Oyunun Karşılığında Alınan Sonuç Normal" Dedi.

ANKARAGÜCÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ ÖZAT: "ALINAN SONUÇ BİZİ HEDEFLERİMİZDEN SAPTIRMAYACAK"

BURSASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ SAĞLAM: "LİGİN EN FORMDA TAKIMLARINDAN BİRİNİ YENDİK"

Spor Toto Süper Ligi'nin 9. hafta mücadelesinde Ankaragücü, lider Bursaspor'a 5-1'lik skorla mağlup oldu.

Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ankaragücü Teknik Direktörü Ümit Özat, "Oynanan oyunun karşılığında alınan sonuç normal. Kötü bir maç, kötü bir oyun. Neticede bu mağlubiyetin bir sorumlusu varsa o da benim. 10 dakikada 2 tane duran toptan gol yediğiniz zaman demoralize olursunuz ve yenilgi de kaçınılmaz olur" diye konuştu.

Ligin sonunda ilk 8'de yer almak istediklerini belirten Özat, "Alınan sonuç bizi hedeflerimizden saptırmayacak. Bizim bir hedefimiz var. Ligde ilk 8 arasında yer almak. İnişli, çıkışlı bir grafik çizebiliriz, ancak bu bizi hedefimizden asla saptırmaz. Her maçı kendi içerisinde değerlendirmek lazım. Geçen hafta biz iyi oynadık Galatasaray'ı yendik. Bursaspor da iyi oynadı bizi yendi. Bunu böyle değerlendirmek lazım" dedi.

Maça iyi başladıklarını ama devamını getiremediklerini ifade eden sarı lacivertli futbolcular Theo Weeks ve Umut Sözen, alınan sonuçtan dolayı üzgün olduklarını ve artık Eskişehirspor maçına konsantre olacaklarını söyledi.

BURSASPOR CEPHESİ...

Son 2 hafta üst üste alınan beraberliklerle 4 puan kaybettiklerini vurgulayan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, "Kaybettiğimiz puanlar neticesinde alttaki rakiplerimiz bize iyice yaklaştı. Trabzonspor da maç fazlasıyla liderliğimizi elimizden aldı. Bu maç bizim için çok önemliydi. Hem liderliğimizi geri almak, hem de alttaki rakiplerimizle aramızdaki puan farkını açmak istiyorduk. Ancak geçen hafta Galatasaray'a, ondan önceki hafta da Konyaspor'a 4'er gol atan Ankaragücü gibi güçlü bir rakiple karşılaşmak bizim açımızdan zor olacaktı. 1-0 yenik duruma düşmemize rağmen üst üste bulduğumuz gollerle bir anda farkı yakaladık ve bana göre maç ilk devre sonunda bitti." ifadelerini kullandı.

Ankaragücü ve Bursaspor taraftarlarının tribünlerde sergilediği güzel görüntülere değinen Sağlam, "Futbolda fair-play adına özlediğimiz bir tablo vardı. Her 2 takım seyircisi de bu maçta çok güzel bir atmosfer sergiledi ve bize özlediğimiz tabloyu yeniden yaşattılar. Hem Ankaragücü'nün, hem de Bursaspor'un taraftarlarına bu anlamda teşekkür ederim. Hem Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, hem de Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden futbolcularımı kutluyorum. Zorlu şampiyonlar ligi maçlarından sonra ligde de liderliğini sürdüren ve başarılı maçlar çıkaran futbolcularıma teşekkür ediyorum" açıklamalarında bulundu.

Lider Bursaspor'un tecrübeli futbolcuları Gökçek Wederson ve Mustafa Keçeli ise, yorgun olmalarına rağmen galip geldikleri için mutlu olduklarını ve artık Fenerbahçe maçını düşünmeye başladıklarını belirtti.

ERCAN ATA - UĞUR AKTEMUR - ANKARA / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title