Haberler

Fatih Terim'den dikkat çeken G.Saray paylaşımı: Forma askıya hiç kuru asılmadı

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "46 yıl geçti ve Galatasaray forması askıya hiç kuru asılmadı" dedi ve sarı-kırmızılı takıma ilk imza attığı tarihi andı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabından sarı-kırmızılılara ilk transfer olduğu günle ilgili paylaşımda bulundu.

46 YIL ÖNCESİNE GÖNDERME

Terim, futbolculuk döneminde soyunma odasındaki 'Fatih' yazan askılığın fotoğrafını paylaştı ve '46 yıl geçti ve Galatasaray forması askıya hiç kuru asılmadı' notunu ekledi.

Fatih Terim, 8 Temmuz 1974 tarihinde Galatasaray'a imza atmıştı. 11 sene Galatasaray forması giyen Terim, hem sarı-kırmızılılarda hem de milli takımda kaptanlık yapmıştı.

Fatih Terim'den dikkat çeken G.Saray paylaşımı: Forma askıya hiç kuru asılmadı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sosyal Medya Fatih Terim Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (23)

Galatasaraylı:

Artık emekli olsa bay kasıntı

10
20
yanıtYanıtla
ENİS:

Edepsiz! Bir de utanmadan ''Galatasaraylı'' rumuzunu kullanmışsın! Ben insan küçümsemem, ama ne yazık ki büyümen için Fatih''in giydiği formanın tozu ve kiri kadar büyük olman lazım!

yanıt5
yanıt5
Asalet:

Iyi ki varsın hocam seni çok seviyoruz

18
6
yanıtYanıtla
Hasan baykus:

Fatih hoca ya,dil uzatan ya fenevli ya edepsiz ya futbdan anlamiyan cahiliye mahluku tamam hatalari var ,yok degil ama bence Turkiyenin en degerli ve en iyi mukkemmel Antroneri bunu kimse bilemez Benim kadar, cok zor bir meslek hocalik onun icin bugun fenevi 8 DEFA dampiyon yapan bir Türk hoca gosterin Bana veya bejjigdas i...

13
7
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Bayağı işlek ve kuvvetli bir kalemin var. Bravo. Yalnız hangi dilde yazdığını çözemedik. Derdini bir de Türkçe anlatsan zahmet!

yanıt5
yanıt3
polat:

fenevli, anlamadıysan o senin kusurun yada kıskançlığından kaynaklanıyor

yanıt3
yanıt1
asım:

türk futbolunun çürük elması

5
10
yanıtYanıtla
Arif gsli:

Bırak yaaa

yanıt0
yanıt0
Mert:

Bir tane sağlam söylermisin bana..bende sana senin ne olduğunu söylüyeyim

yanıt0
yanıt0
jardel:

şampiyonluk gitti taraftarı yumuşatma çabaları :)

4
10
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title